04 / 05 / 2024

Vali Şükrü Kocatepe

Vali Şükrü Kocatepe

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale'de yeniden inşa edilen Kuzey Kapısı inşaatında inceleme yaptı. Kocatepe çalışmaların gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek önümüzdeki aylarda yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceklerini söyledi.

Şükrü Kocatepe kimdir?

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Kocatepe, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Şükrü Kocatepe..

K.Maraş'a kurulacak çadır kent 25 Ağustos'a kadar hazır olacak!

Vali Şükrü Kocatepe: 10 bin kişilik çadır kent 25 Ağustos'a kadar hazır olacak

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi'nde, restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu gözaltına alındı!

FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ünlü iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları Antalya projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı 65 milyona kiralandı!

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Antalya Vali Konakları 2.etap ödeme koşulları!

Antalya Vali Konakları 2.etap projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları'nda teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Teknik Yapı'nın acı günü! Şükrü Ülkealan vefat etti!

Teknik Yapı Holding İcra Kurulu Üyesi Ş. Tolga Ülkealan'ın babası Şükrü Ülkealan vefat etti. Teknik Yapı Holding taziye ilanı yayınlattı.

Antalya Vali Konakları ev fiyatları!

Antalya Vali Konakları ev fiyatları 2+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesinde teslimler 3 yıl sonra yapılıyor...

Vali Şükrü Kocatepe Haberi

Vali Şükrü Kocatepe

DENİZLİ'nin turistik bölgesi Pamukkale'de yeniden inşa edilen Kuzey Kapısı inşaatında inceleme yapan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, çalışmaların gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek önümüzdeki aylarda yeni yüzü ile yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceklerini söyledi. 


Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soyhan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ile birlikte Pamukkale Örenyeri'ne giden Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Kuzey Kapısı inşatındaki çalışmalar ve son durum hakkında bilgi aldı. Hierapolis antik kentinin kuzeyindeki Kuzey Kapı'nın yenilenmesi için hazırlanan Ziyaretçi Karşılama Merkezi, Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'nda 2014 yılı şubat ayında uygun görülmüş ve Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan ihale ile geçen yıl ağustos ayında inşaatına başlanmıştı. 


İnşaatta incelemelerde bulunan Vali Şükrü Kocatepe, kurulun kararına uygun olarak iki mağazanın yerinin değiştirilmesi...