07 / 05 / 2024

vali Vedat Büyükersoy

vali Vedat Büyükersoy

Muş Valisi Vedat Büyükersoy kimdir? Muş Valisi Vedat Büyükersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Büyükersoy, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Vedat Büyükersoy...

Asgari ücrette son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Tarihin en büyük artışı!

Milyonların gözü Temmuz ayında yapılacak olan asgari ücret zammına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi açıkladı: Tarihin en büyük artışı olacak...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den 3600 ek gösterge ve büyüme açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin herkesi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, 2021 sonunda Türk ekonomisinin yüzde 10 büyüyeceğini öngördüğünü aktardı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden yeni sosyal alan!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı, Vali Ozan Caddesi üzerinde bulunan kayalık alanda bölgeye rahat nefes aldıracak yeşillendirme ve yürüyüş yolu yapmak için çalışma başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından tam 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası kapılarını Eylül ayı meclis toplantısı için açtı.

Vedat Büyükersoy Muş'taki yol çalışmalarını inceledi!

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi.

Muş’ta Tarihi Alaaddin Camii restore ediliyor!

Muş Valisi Vedat Büyükersoy ve Belediye Başkanı Feyat Asya, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore çalışmaları başlatılan Alaaddin Bey Camiinde incelemelerde bulundu.

1995 yılında Sarıyer Belediyesi, Büyükdere Fidanlığı'na talip olmuş!

1995 yılında Sarıyer Belediyesi, Atatürk'ün emriyle oluşturulan 263 dönüm büyüklüğündeki Büyükdere Fidanlığı'na kaymakamlık, belediye ve adliye sarayı yapmak için talip olmuş. Devir için son sözü Vali Kozakçıoğlu verecekmiş.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Mustafa Büyük doğa turizmine vurgu yaptı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, sağlıklı yaşam ve alternatif turizm kavramlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Karaisalı Kapıkaya Kanyon Yürüyüşü" etkinliğine katıldı. Vali Büyük, doğa turizmine vurgu yaptı...

Mustafa Büyük: İnşaatçılar çok önemli misyon üstleniyor!

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti...

Mustafa Büyük: Modern kentleşmede inşaatçılar çok önemli misyon üstleniyor!

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti.

Vedat Büyükersoy kimdir?

Muş Valisi Vedat Büyükersoy kimdir? Muş Valisi Vedat Büyükersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Büyükersoy, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Vedat Büyükersoy...

vali Vedat Büyükersoy Haberi

vali Vedat Büyükersoy

Vedat Büyükersoy kimdir?

02.04.1964 yılında Çanakkale doğumlu olan Vedat Büyükersoy, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatında, daha sonra sırasıyla Çanakkale Kaymakam Adaylığı, Edirne Süloğlu Kaymakamlığı, Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Karabük Vali Yardımcılığı, Tekirdağ Muratlı Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Ankara Vali Yardımcılığı yapmıştır.


Bakanlar Kurulu’nun 03.05.2013 tarih ve 2013 / 4699 sayılı kararı ile ilimiz Valiliği görevine atanan Sayın Valimiz Vedat Büyükersoy, evli ve iki kız çocuğu babası olup, iyi seviyede İngilizce...