15 / 05 / 2024

Validebağ Camii broşür

Validebağ Camii broşür

HAFTALARDIR tartışma konusu olan, Üsküdar Belediyesi ile Validebağ sakinleri arasında gerginliğe yol açan cami projesinin maketinin olduğu broşür hazırlandı. Broşür, Validebağ Korusu ile alakası olmadığı görüşünü anlatmak için hazırlandı..

Tapuda yeni dönem başlıyor! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? 10 soru ve cevapta merak edilen detaylar...

Gelir İdaresi Başkanlığı, konut alım ve satımında vergilendirmenin nasıl yapıldığı ile ilgiliolarak bir broşür hazırladı. Bu kapsamda yanlış beyanda bulunanlar yüksek cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. 

A101'den 25 Ocak 2024 indirimli kataloğu! A101'e çekme karavan geliyor...

A101 aldın aldın katalog listelerini yayınlandığı açıkladı. A101 kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel A101 broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. 

A101'de Singer dikiş makinesi 4.799 TL'ye, Seramik tabanlı ütü 749 TL'ye satılacak!

A101'in 5 ekim 2023 tarihli aktüel broşürü yayımlandı. Her hafta A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğundaki tüm ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 5 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

EYT broşürü! EYT ilk maaş ne zaman yatar? Kademeli prim gün sayısı nedir? EYT de prim ne kadar olacak?

EYT için yasal düzenleme Meclis'ten geçmesiyle birlikte vatandaşlar bu konuya dair pek çok soru sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

A101'de iPhone 13 cep telefonuna 2 bin TL indirim! İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 A101 Nisan 2022 fiyat listesi..

Her hafta perşembe günleri ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu haftaki broşüründe iPhone ürünlerine yer verdi. Peki A101'de İphone cep telefonları ne kadar? İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 fiyat listesi...

Maliye’den ev satışı yapanlar için vergi broşürü!

Gelir İdaresi Başkanlığı, evini satacak vatandaşların hangi durumlarda vergi ödemesi yapıldığına ilişkin yeni broşür yayınladı. 

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da mülk edinmek isteyen yabancıya 6 dilde rehber!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), yabancı yatırımcıların ofis ve konut satın alma ile ilgili sorularına yanıt vermek amacıyla ‘İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’ adıyla 6 dilde rehber ve bilgi broşürü yayınladı.

Taksim Camii'nde iskeleler kaldırıldı!

İnşaatının yüzde 95'i tamamlanan Taksim Camii'nde şerefeler ve iskeleler kaldırıldı. Minarelerin görüntülendiği caminin açılışı Ramazan'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

AFAD, hasar tespit çalışmaları için broşür dağıttı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD),afetzedeler için nakdi yardım ve hasar tespiti konularına yönelik broşür dağıttı. 

Validebağ Camii broşür Haberi

Validebağ Camii broşür

HAFTALARDIR tartışma konusu olan, Üsküdar Belediyesi ile Validebağ sakinleri arasında gerginliğe yol açan cami projesinin maketinin olduğu broşür hazırlandı. Üsküdar Belediye Başkam Hilmi Türkmen'in Üsküdarlılara caminin Validebağ Korusu ile alakası olmadığı görüşünü anlatmak için hazırlattığı broşürde tapu kayıtları, mevcut camilerin mesafelerini gösteren planlar da bulunuyor. 4 sayfalık broşürde, cami projesinin karşısında, site sakinlerinin havuz olarak kullandıktan alan da "Park alam" ve "Anaokulu" olarak gösteriyor. 


AĞAÇ KESİLMEDİ

Broşürde Türkmen'in "İnşaatın yapıldığı parselde herhangi bir ağaç ya da bitki kesimi olmamıştır" ifadeleri de yer...