04 / 10 / 2024

Validebağ Konakları yüzde 10 indirim kampanyası

Validebağ Konakları yüzde 10 indirim kampanyası

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Altunizade Ay Konakları'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatı!

Altunizade Ay Konakları, Ay Armağan yapı tarafından Üsküdar'ın kalbi Altunizade'de inşa ediliyor. Altunizade Ay Konakları'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Altunizade Ay Konakları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Tane Konakları'nda yüzde 30'unu peşin, kalanını vade farksız 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Tane Konakları'nda, yüzde 30'unu peşin, kalanını 24 ay vade farksız taksitle ödeme seçeneğiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Tane Konakları'nda konut fiyatları ne kadar?

Büyükçekmece Ihlamur Konakları'nın yüzde 15'lık kısmı satıldı! 

Büyükçekmece’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak inşa edilen ve hafriyatı tamamlanan Ihlamur Konakları projesinin yüzde 15’likkısmının satışı tamamlandı.

Şaheste Hanım Konakları'nda 4 milyon 750 bin TL'ye! Yüzde 50 peşinat ve kişiye özel ödeme planıyla!

Şaheste Hanım Konakları'nda yer alan konutların fiyatları 4 milyon 750 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50'lik peşinat ödemesi yaptıklarında kalan tutarı kişiye özel ödeme planıyla ödeyebiliyor.

Pera Lina Konakları'nda 2 milyon 450 bin TL'ye 2+1! Yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Pera Lina Konakları projesinde yer alan konutların fiyatlar 2 milyon 450 bin TL'den başlıyor. Pera Lina Konakları'ndan yüzde 50 peşinat ya da peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

Acıbadem Konakları'nda yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Acıbadem Konakları'nda yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki  Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları fiyat listesi...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı!

Kalyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda yüzde 10 peşinatla 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Nevbahar Kemer Konakları'nda başlatılan kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Validebağ Konakları yüzde 10 indirim kampanyası Haberi

Validebağ Konakları yüzde 10 indirim kampanyası

Markalı konut sektörünün lider markaları arasında yer alan  DAP Yapı, 2019 yılını önemli bir fırsat kampanyası ile uğurluyor. Doğru Alanda Projeler sloganıyla bugüne kadar onbinlerce vatandaşı konut sahibi yapan DAP Yapı’nın, konut sahibi olmak isteyenler için başlattığı özel kampanyayla sene sonunda bitecek yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim sağlanıyor. Böylece; liste fiyatı 2.000.000 TL olan bir konuta yüzde 18 KDV yerine yüzde 8 KDV ödeyerek 169 bin 491 TL kazanırken, kampanya kapsamında ek yüzde 10 indirimle (183.051TL) birlikte toplam kazancınız 352 bin 542 TL’ye çıkıyor. 2.000.000 TL’lik konutu 1.647.458 TL’ye alma imkanı sağlayan yeni kampanya konut hayali kuranlar için son iki senedir getiri potansiyeli yüksek proje ödüllü Validebağ Konakları’nda geçerli olacak.

Validebağ Korusu’na yürüme mesafesinde bulunan ve Boğaz’a komşu proje,...