30 / 07 / 2024

Validebağda otopark projesi

Validebağda otopark projesi

İstanbul İstanbul Anadolu Yakası' nııı ikinci büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına kargı vatandaşlar direniyor. Mahalleliler, otopark için döşenen ızgaraları ve şantiye bariyerlerini söktü.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Gebze Katlı Otopark projesi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gebze otopark projesi için ilk kazma vuruldu.

Akiş GYO Londra'da konut projesi geliştirecek!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı rotasını Londra'ya çevirdi. Şirket Londra'da bir konut projesi gerçekleştirmek için ortaklık sözleşmesi imzaladı...

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Gayrettepe Otopark Projesi imar planı değişikliği askıda!

Şişli İlçesi Gayrettepe Mahallesi Otopark Projesi 29 ada 31-32 ve 83 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 

Validebağda otopark projesi Haberi

Validebağda otopark projesi

Yeşilcam'ın unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı'nın da çekimlerinin yapıldığı Adile Sultan Kasrı, şu anda öğretmenevi olarak hizmet veriyor. AKP'Iİ Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen 1. derece sit alanı olan Validebağ Korusu'nun Londra'daki Hyde Park benzeri parka dönüştürüleceğini açıklamıştı. 354 dönümlük Validebağ Korusu, Anadolu Yakası'nın Karacaahmet Mezarlığından sonra ikinci büyük yeşil alanı. Çoğunluğu göçmen olmak üzere 100'den fazla kuş türüne ev sahipliği yapan korunun içinde aynı zamanda, Adile Sultan Kasrı, Abdülaziz Av Köşkü gibi tarihi eserler de bulunuyor. Mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı da Milli Eğitim Bakanlığına ait olan Koru, öğretmenevi olarak kullanılıyor. 


İstanbul İstanbul Anadolu Yakası' nııı ikinci büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına kargı vatandaşlar direniyor. Mahalleliler, otopark için döşenen ızgaraları ve şantiye bariyerlerini söktü. 


BARİ YERLER VE IZGARALARI KALDIRDILAR


Üsküdar'da...