02 / 05 / 2024

Van AVM avrupadan ödül

Van AVM avrupadan ödül

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı.

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Van'da apartmanlar otele dönüştü!

Terörün azaldığı, kayyumların yönetime geldiği Doğu illerinden Van'da oteller doldu, lüks AVM'ler açıldı. Van Ortadoğu’nun İstanbul’u olma yolunda ilerliyor. 

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Van AVM kiralarında TL'ye döndü!

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Kartal Yuvası, Van AVM'de açıldı!

Siyah beyazlı taraftarları Beşiktaş Jimnastik Kulübünün lisanlı ürünleriyle buluşturan Kartal Yuvası Van Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Kartal Yuvası ürün çeşitliliğiyle her yaştan taraftarlarını mağazasına bekliyor.

Van AVM avrupadan ödül Haberi

Van AVM avrupadan ödül

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel, "Van halkına, uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir proje ile ilk alışveriş merkezini kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi. 55 bin metrekare üzerine inşa edilen AVM'nin kiralanabilir alanı ise 30 bin metrekare olacak. İnşaası sona yaklaşan ve Kasım ayında açılması hedeflenen AVM'de 1000 kişinin istihdam edilmesi...