14 / 05 / 2024

Van AVM kirası

Van AVM kirası

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Perakendecinin çıkışı: Ciro kirası ve stopaj sıfırlansın!

Devlet destekleri ve yedek akçelerle Kovid-19'da ilk dalgayı atlatan perakende sektörü, ikinci dalga için yeni resmi düzenleme istiyor. BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, “Cadde mağazalarında en az yüzde 50 kira indirimi, AVM'lerde ise ciro kirasına geçilmeli" dedi.

Sinan Öncel: AVM'lerde ciro kirasından daha adil bir seçenek görünmüyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerin yaşayabilmesi için  cirosu geçen yılın yüzde 80’in altına kalan mağazalarda ciro kirası uygulamasına geçilmesinden daha adil bir seçenek görünmüyor" dedi...

AVM’lerde ticari ‘kira’ tartışması!

AVM’lerde ticari kira uygulamasına geçilmesi için çalışmalar başladı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, ticari gayrimenkul kirasının Borçlar Kanunu’nda düzenlenmesi için Meclis’e başvuru yaptıklarını belirtti.

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Van AVM kirası Haberi

Van AVM kirası

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye ekonomisinin istikrarının devamı ve ülkemizin refahı için başlatılan seferberliğe biz de katılıyoruz. Yatırım sırasında dövizle sağlanan krediye rağmen, bir yıl önce hizmete açtığımız Van AVM’deki kiraları TL’ye çevireceğiz” denildi. Açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer...