05 / 05 / 2024

Van AVM ulaşım

Van AVM ulaşım

Van en büyük alışveriş merkezi olacak Van AVM'nin açılışı için gün sayıyor. Van AVM bölgeye canlılık ve iş olanakları sağlaması açısından da önemli bir proje olarak görülüyor.

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Van AVM kiralarında TL'ye döndü!

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

Van AVM ile bölgenin değeri artacak!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Van AVM kentin modern şehirleşme yolundaki kılavuzlarından olacak. VAN AVM’nin yaşam merkezi konsepti, ‘Yeni Van’ için yön verecek. Hem Van’ın, hem bölgenin değeri artacak ” dedi.

Van AVM kapılarını yarın açıyor!

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü bir küresel oyuncu olan Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM kapılarını yarın açıyor.

Van AVM kenti markalaştıracak!

“Global Yatırım Holding, Van AVM yatırımı ile kentte ilk olmanın ayrıcalığını yaşayacak. Kendilerinin diğer alanlarda da ilk olmalarını bekliyoruz”

Van AVM ulaşım Haberi

Van AVM ulaşım

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Sadece bölgenin değil, komşu ülkelerin de alışveriş için buluşma noktası olacak. Global Yatırım Holding’ten yapılan açıklamada, Van’ın; tarihteki yeri, lokasyonu, insanlarının ticarete yatkınlığı nedeniyle Doğu Anadolu Bölgesi’nin büyüme ve gelişime en açık kentlerinden biri olarak gösterildiği ifade edildi. Açıklamada, “Ticaret şehri Van, ‘yaşam merkezi’ konseptli ilk büyük AVM’sine, şehrin en gözde mekanlarından Cumhuriyet Caddesi’nde kavuşacak. Kiralama ve yönetimi JLLTürkiye tarafından yürütülen, bünyesinde 95 mağaza, 10 salonlu sinema, yemek ve eğlence alanlarının da yer alacağı Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor” denildi.


“SADECE VAN’A DEĞİL, BÖLGESİNE DE KATKI SAĞLAYACAK”

Ulusal...