09 / 05 / 2024

van belediyesi otopark projesi

van belediyesi otopark projesi

Van Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıl önce törenle temelini attığı çok katlı otoparkın yapımı start alıyor. 400 günde tamamlanacak olan otoparkın sözleşme bedelinin ise 4 milyon 390 bin TL olduğu öğrenildi.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Van Tuşba Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi tarafından, Polatoğlu Mahallesi'nde bulunan arsa satılıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 183 bin TL olarak belirlendi.

van belediyesi otopark projesi Haberi

van belediyesi otopark projesi

Van Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan çok katlı otopark Şerefiye Mahallesi Müze Müdürlüğü arkasında bulanan alanın içerisindeki arsaya yaptırıldı. 224 araçlık olarak tasarlanan projede, zemin katı iş yerleri, bodrum katlarla birlikte 7 katlı olacak otoparkın 6 katı ise otopark olarak inşa edilecek. Yarım kalan projede tekrar bir revizyona gidilmesi ile birlikte, 23 Kasım 2015 tarihinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yarın projeyi teslim alarak çalışmalara başlayacak olan Şahinoğulları Halı Kilim Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limitet Şirketi’nin Ağustos 2016 yılında otoparkı teslim etmesi kararlaştırıldı. 400 günde tamamlanacak olan otoparkın sözleşme bedelinin ise 4 milyon 390 bin TL olduğu öğrenilirken, malzeme alımlarının ise başladığı belirtildi.



“OTOPARK İLE BİRLİKTE YOL KENARLARINA PARK YAPILMAYACAK”

2010 yılında Belediye Meclisi’nde alınan karar ile 2011...