19 / 05 / 2024

van büyükşehir 2015 yatırımları

van büyükşehir 2015 yatırımları

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi tam 42 arsa satacak! 6 taksitle konut, ticari ve akaryakıt imarlı arsa fırsatı!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan 42 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Trabzon Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılı faaliyet raporunu görüşerek yeterliliğini oy birliği onayladı. Toplantıda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

van büyükşehir 2015 yatırımları Haberi

van büyükşehir 2015 yatırımları


Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı 2015 yılı içerisinde kentte önemli hizmetler kazandırarak kenttin uzun yıllar ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede eserler hizmette sundu.  Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı, Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden biri olan Erciş şehirlerarası otogarını 2015 yılı içerisinde tamamlayarak bölge halkının hizmetine sundu. 10 Milyon TL harcama yapılarak tamamlanan otogarda yolcuların ihtiyaçlarının karşılayacağı büyük bir kompleksten oluşuyor. İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı 2015 yılı içerisinde aynı zamanda Başkale ve Özalp gibi ilçelere ise hayvanların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kesimlerinin yapılması için tam donanımlı ve modern mezbahalar yaparak yurttaşların hizmetine sundu.



Erciş ilçesine 10 Milyon TL değerinde otogar yapıldı



Van Büyükşehir Belediyesi İşleteme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı...