16 / 05 / 2024

Van Çatak otogar

Van Çatak otogar

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

TOKİ Van Çatak projesinin ihalesi yapıldı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Van Çatak 89 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Çatak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çatak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Van'ın yeni otogarı Averek'e yapılmalı!

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'a yeni yapılacak otogarın yeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlhan, yeni otogarın Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Van Otogarı nereye yapılacak?

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabeye dönen otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yeni otogarın nereye yapılacağı merak konusu oldu.

Van Erciş'e 10 milyon TL'lik otogar inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Van Çatak'ta halı sahası çatısı çöktü!

Çatak ilçesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. İlçenin ilk ve tek halı sahası, etkili olan kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. O esnada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Van Çatak otogar Haberi

Van Çatak otogar

Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe yatırımlarına son sürat devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Çatak’ta yaptığı asfalt ve modern mezbahane çalışmalarının ardından ilçede önemli bir sorunu daha ortadan kaldıracak. Yıllardır düzenli araç depolama alanı olmayan ilçede araç trafiğini rahatlatacak ve insanların hayatlarını kolaylaştıracak çalışma tüm hızıyla devam ediyor.

2 bin 640 metrekarelik alanda hayata geçirilen otogar, 30 peron ve 210 metrekarelik idari binadan oluşuyor. 90 gün içerisinde tamamlanması planlanan ve yaklaşık olarak 806 bin 589 liraya mal olan otogar, çevre istinat duvarları ve asfalt çalışmaları yapılarak tamamlanacak.