09 / 05 / 2024

Van Defterdarlığı toki

Van Defterdarlığı toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Van Edremit TOKİ kura sonuçları açıklandı!

Van Edremit TOKİ kura sonuçları belli oldu. Projeden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Van Defterdarlığı'na yeni hizmet binası!

Van Defterdarlığı için yeni hizmet binası inşa ediliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek bina 500 günde tamamlanacak.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası inşaat ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

Van Şerefiye TOKİ kura sonuçları tam listesi 2016!

Van Şerefiye TOKİ kura sonuçları tam listesi 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamındaki 248 adet konutun kurası 9 Kasım 2016 tarihinde çekilecek.

Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı?

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 248 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı? İşte Van Şerefiye TOKİ 2016 tüm detayları...

Van Şerefiye TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Van Şerefiye TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 73 adet 3+1 ve 175 adet 2+1 olmak üzere toplam 248 adet konut bulunuyor.

Van Defterdarlığı toki Haberi

Van Defterdarlığı toki

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 28 Mart'ta saat 14:30'da gerçekleşecek. 


Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binasıİle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatıİşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakta;


İhale İlanı:

İhale Kayıt Numarası : 2017/94968  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Defterdarlık Hizmet...