22 / 05 / 2024

van dükkan kiralama ihalesi

van dükkan kiralama ihalesi

Van Büyükşehir Belediyesi, Şabaniye Mahallesi Sebze Hali bitişiğindeki 31 dükkanı kiraladı.

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Sultangazi'de 5.7 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 2 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğurmumcu Mahallesi'ndeki 2 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Van'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Van Sulh Hukuk Mahkemesi, Van İli İpekyolu İlçesi Çarşı Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkulü 3 milyon 720 bin TL bedel ile icradan satışa çıkardı. 

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Doğubayazıt'ta 13 dükkan 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Doğubayazıt Belediyesi, 13 dükkanı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek..

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

van dükkan kiralama ihalesi Haberi

van dükkan kiralama ihalesi

Van Büyükşehir Belediyesi, Şabaniye Mahallesi Sebze Hali bitişiğinde yer alan 31 dükkanın 3 yıllık kiralama ihalesini yaptı. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Van Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda açık artırma usulüyle yapılan ihale, Genel Sekreter Mustafa Yalçın Başkanlığında gerçekleşti. İhale komisyonun da hazır bulunduğu salonda 10 adeti çiftli, 21 adeti ise tekli olmak üzere toplam 31 adet dükkanın tamamı kiraya verildi. Tekli dükkanlar aylık 143 liradan kiraya verilirken, çiftli dükkanlar ise aylık 265 liradan kiracı buldu. 

İhaleye katılan esnafı tek tek dinleyen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ise yapılan ihalenin hayırlara vesile olmasını diledi. 

Mevcut fiyatların üzerine çok fazla bir şey bırakmadıklarını belirten Yalçın, ayrıca dükkanların tamir ve bakımlarının yapılması için de talimat verdi. 

Masadan memnun ayrıldıklarını söyleyen esnaf ise...