02 / 05 / 2024

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, son zamanlarda artan elektrik kesintilerinin esnafı iş yapamaz hale getirdiğini belirterek, artık bu soruna ciddi anlamda bir çözümün getirilmesi gerektiğini belirtti.

Orhan Özdek: Emlak sektöründe hareketlilik başlıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Van Emlakçılar Derneği’nden ev sahiplerine çağrı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Kira krizi gitgide büyürken Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan son dakika açıklaması geldi: Nefes alamıyoruz!

Asgari ücretle geçinen Antalyalı kiracılar, enflasyonun da etkileriyle artan kira fiyatları karşısında zor günler geçirirken, Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan konu ile ilgili çağrı geldi...

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) büro memuru alımları başladı!

Büro memuru olmak isteyenler için beklenen bir personel alım ilanı açıklandı. Belirtilen habere göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başlandığı duyuruldu. İşte başvurular ve haberin ayrıntıları...

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

Fırsatçı emlakçıların ucuz ev oyunu!

Emlakçılar gerçek dışı düşük fiyatlı ilanlarla tüketiciyi mağdur ediyor. Amaç ev alma arifesinde olanları ofislere yönlendirmek. Alıcı, ilan sitelerindeki bilgilere inanarak ofise gittiğinde beğendiği evin satıldığı yalanı söyleniyor ve daha yüksek fiyatlı evler sunuluyor.

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon lira ilave kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon 440 bin 119 lira ilave kaynak aktarıldığını söyledi.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak sağlanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Kovid-19'dan etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak göndereceklerini açıkladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek Haberi

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Orhan Özdek, elektrik kesintilerinin kent insanını canından bezdirdiğini belirtti. Her gün mutlaka farklı noktalarda kesintilerin yaşandığını vurgulayan Özdek, “Bundan etkilenmeyen esnaf yoktur. Bu soruna mutlaka bir çözümün bulunması gerekir. Kesintiler artık bizim sektörümüzü de etkilemiş durumda. Burada görev yapan veya uzun yıllardır burada bulunan birçok insan, gayrimenkul almak istediğinde bile sadece elektrik kesintilerini gerekçe göstererek daire almaktan vazgeçiyor. Bugün hangi sektöre giderseniz gidin, hangi esnafa sorarsanız sorun, bu konudaki mağduriyetini dile getirecek. İşi tamamıyla elektrik üzerine olan binlerce esnaf var. Her gün bakım onarım veya başka nedenlerden dolayı kesintiler yapılmaktadır. Yetkili kurumların bu işe mutlaka bir çözüm getirmesi artık önem arz etmektedir. Özellikle kış aylarında yoğunlaşan bu kesintilerin mutlaka önüne geçilmelidir. En ufak bir kesintide...