26 / 07 / 2024

van erciş eğlence merkezi projesi

van erciş eğlence merkezi projesi

Van’ın Erciş Belediye Meclisi, kayyum döneminde sahil yolunda bulunan arazilerinin 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle özel bir firmaya tahsis eden ihaleyi iptal etti. Yapılan oylamada AKP'li üyeler de iptal kararına destek verdi.

Magnum Eğlence Hizmetleri ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnum Eğlence Hizmetleri ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Biliceli, Yılmaz Kılıç ortaklığında kuruldu.

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 

Çanta Eğlence Ve Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanta Eğlence Ve Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kanal İstanbul bir eğlence projesi değil!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "Kanal İstanbul bir eğlence projesi değil. Kanal İstanbul, Türkiye'nin stratejik bir projesi." dedi...

Aysav Eğlence Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysav Eğlence Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kılıçkaya ve Savaş Kılıçkaya ortaklığında kuruldu. 

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Suudi Arabistan'da eğlence şehri inşa edilecek!

Suudi Arabistan'da Başkent Riyad'ın güneyine "eğlence" üzerine kurulacak 334 kilometrekarelik yeni bir şehir inşa edileceği duyurdu.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Van Erciş OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Van Erciş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Erciş Organize Sanayi Bölgesi I. etap altyapı yapım işini 11 Nisan 2017'de ihale edecek. İnşaatın keşif bedeli 5 milyon 453 bin 683 TL olarak hesaplandı.

Emaar Square Mall ile herkes için eğlence!

Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin “en”lerini bir kerede ve bir karede bir araya getiriyor.

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.

van erciş eğlence merkezi projesi Haberi

van erciş eğlence merkezi projesi

Van Erciş Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Erciş Belediye Başkanı Yıldız Çetin başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri konuşuldu. Yapılan toplantıda, önceki dönemde Sahil Kent Mahallesi'nde yer alan 171 ada 1 parsel taşınmazın güneyinde ve doğusunda bulunan park alanının 25 seneliğine özel bir firmaya yap-işlet-devret modeliyle yıllık 16 bin artı KDV bedel karşılığında tahsis edilmesine dair alınan kararı AKP grubunun desteğiyle oy birliği ile iptal etti.,

“KAYYUM DÖNEMİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

İptale ilişkin bir açıklama yapan Başkan Yıldız Çetin, “Yap-işlet-devret modeli ile yapılan sözleşmeyi incelediğimizde tamamen usulsüzce, kişiye özel olarak hazırlanmış bir ihale olduğu açık bir şekilde ortadadır. Kayyım döneminde gerçekleştirilen ihalede imtiyaz ihalesi işlem döngüsüne uyulmamış, yüksek planlama kurulunun kararı alınmamış. Yıllık 16 bin TL kira...