02 / 05 / 2024

van erciş iş yeri satışı

van erciş iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ, Van Erciş'teki 81 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 81 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

O ilde üç taksitle kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 9 Şubat'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

O ilde 3 taksitle gayrimenkul fırsatı! 

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! 89 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. Projede toplam 89 adet konut yer alacak.

van erciş iş yeri satışı Haberi

van erciş iş yeri satışı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini satışa çıkardı.

Başvuruların bugün itibariyle başladığı TOKİ Van Erciş projesinde yer alan iş yerleri için son başvuru tarihi 30 Haziran olarak belirlendi.

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan TOKİ Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerine yüzde 10 peşinatla sahip olunabiliyor. 

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Van Erciş projesinde yer alan iş yerleri için 180 ay vade sağlanıyor. 

Söz konusu iş yerlerinin satış fiyat ve koşulları ile teslim tarihleri ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası aracılığıyla açıklanıyor.

TOKİ'den 3 bin 72 yeni konut...