22 / 07 / 2024

van ikinci üniversite

van ikinci üniversite

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Tebriz Üniversitesi'nin ortak çalışmasıyla Van'da kurulması planlanan ikinci üniversite için ön görüşme toplantısı yapıldı...

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Renault Express Combi ve Express Van'a Temmuz'un ikinci zammı! 23 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault, Express Combi ve Express Van modellerine Temmuz'un ikinci zammını yaptı. Fiyatlar pat pat yükseldi. İşte güncellenen fiyat listesi ve zam miktarları...

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında ön plana çıkan Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları belli oldu. Peki Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Fiat Ducato Van fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ducato Van ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiat Ducato Van, yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında en çok dikkat çekenlerden oluyor. Peki Fiat Ducato Van Haziran fiyatları belli oldu mu? En ucuz Fiat Ducato Van ne kadar? İşte Fiat Ducato Van 14 Haziran 2022 fiya

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'a ikinci üniversite kurulmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki ikinci üniversitenin Çarşamba’ya, üçüncünün de Bafra’ya kurulmasını istediklerini belirtti...

Malatya'ya ikinci üniversite geliyor!

Malatya’da kurulacak ikinci üniversite için Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin talimatları ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay bir çalışma yürütüyor.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

Malatya'ya 2. üniversite geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gelecek aylar içerisinde Malatya'ya yapmak istedikleri onkoloji hastanesinin temelini atmış olacaklarını ve kente ikinci üniversite yapılması konusunda da belirli bir noktaya geldiklerini söyledi.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

van ikinci üniversite Haberi

van ikinci üniversite

     Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Tebriz Üniversitesi'nin ortak çalışmasıyla Van'a kurulması planlanan ikinci üniversite için ön görüşme toplantısı yapıldı. 

     YYÜ Sosyal Tesisleri'nde iki oturum halinde yapılan toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Tebriz Üniversitesi ile sürdürülen görüşmeler hakkında bilgi verdi. 

     Battal, toplantının ilk oturumunda Tebriz Üniversitesi ile yapacakları çalışmayı değerlendireceklerini belirterek, ikinci oturumda ise bir süre önce Tebriz'e yaptıkları ziyarette mutabakata varılan 'iki ülke arasında ortak üniversite kurulması' konusunun ele alınacağını ifade etti. 

     Toplantıya Vali Münir Karaloğlu ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Durmuş Günay ve İran heyetinden bakan yardımcısının katılacağını anlatan Battal, ''İki ülke arasında ortak üniversitenin kurulması için daha detaylı bir protokol çalışması yapacağız'' dedi. 

     Battal,...