04 / 05 / 2024

Van Kevenli başvuruları son durum

Van Kevenli başvuruları son durum

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Merkez Kevenli'de bulunan toplam 48 adet konutu kuralı satış yöntemi ile satışa sunuyor. TOKİ Van Kevenli Konutları'nın başvuruları yarın başlıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Gürpınar için başvurular başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Van Gürpınar TOKİ Konutları için başvurular başladı. 

Van Şerefiye TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Van Şerefiye TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 73 adet 3+1 ve 175 adet 2+1 olmak üzere toplam 248 adet konut bulunuyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuruları bugün sona erdi!

TOKİ'nin Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvurular bugün sona erdi.

TOKİ Van Şerefiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ'nin Van Şerefiye'de hayata geçirdiği Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projesinde daireler kurayla satılacak. Peki, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 425 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları..

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ başvuruları için son gün bugün!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ başvuruları için son gün bugün. Toplamda 425 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün olarak belirlendi. Peşinat bedelinin 10 bin 639 liradan başladığı projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan TOKİ Van Merkez projesinde toplamda 425 adet konut yer alıyor. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuruları bugün başlıyor.

Van Kevenli başvuruları son durum Haberi

Van Kevenli başvuruları son durum

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Merkez Kevenli'de bulunan toplam 48 adet konutu kuralı satış yöntemi ile satışa sunuyor. 


TOKİ Van Kevenli Konutları'nın başvuruların yarın başlıyor. Konutların son başvuru tarihi ise 24 Temmuz 2015 olarak belirlendi.


TOKİ Van Kevenli Konutları'nın kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 498 TL ile 941 TL arasında değişiyor.


Van Kevenli Konutları'nın başvuru bedeli 2 bin TL. Projede toplam 48 daire yer alıyor. 


TOKİ Van Kevenli Evleri'nde daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor. Projede yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ödeniyor, kalan kısım 108, 120, 144 ay vadelendiriliyor.


Van Kevenli Konutları'nın başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Projede yer alan dairelerin fiyatları 95 bin 658 TL ile 112 bin 974 TL arasında değişiyor.


TOKİ...