16 / 05 / 2024

van muradiye ptt binası ne zaman yıkılacak

van muradiye ptt binası ne zaman yıkılacak

Van depreminden 3 ay önce yaklaşık bir milyon TL harcanarak güçlendirme yapılan, ancak 23 Ekim 2011 tarihinde ve 9 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen depremlerle hasar gören PTT binası boşaltılmıştı...

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

TOKİ Van Muradiye’de  2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Muradiye projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Muradiye 2022 sosyal konut projesi...

Naci Görür'den korkutan Van depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Van Tuşba'da dün gece yaşanan 4.9 şiddetindeki depremden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Görür, "Erciş/ Karayazı Fay zonu içerisinde. Bu zon Muradiye’nin güneyinden İran sınırına doğru kırılacak galiba" dedi.

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Van'ın Muradiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Muradiye'ye modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Muradiye’de derme çatma itfaiye hangarı yerine modern bir itfaiye binası yapıyor.

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan okul için arazisi bağışladı!

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.

Van'da yıkılan PTT binasının yerine yenisi yapılıyor!

PTT Van Başmüdürlüğü PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlerken, 4 yıl önce depremde yıkılan binanın yenine ise yenisinin temelleri atıldı.

Van'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık bina!

Muradiye İcra Dairesi, Van ilinin Muradiye ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 5 milyon 468 bin 580 TL olarak belirlendi.

Van PTT Merkez Müdürlüğü bina ihalesi 12 Ağustos'ta!

PTT Merkez Müdürlüğü Van Merkez Müdürlüğü binası yapım ihalesi, PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor...

van muradiye ptt binası ne zaman yıkılacak Haberi

van muradiye ptt binası ne zaman yıkılacak


Van’da meydana gelen depremde hasar gören Muradiye PTT binasının yıkımına başlandı.


Van’ın Muradiye ilçesinde hizmet veren ve Van depreminde hasar gören PTT binası, 3 yıl aradan sonra yıkılmaya başlandı. Van depreminden 3 ay önce yaklaşık bir milyon TL harcanarak güçlendirme yapılan, ancak 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7,2 ve 9 Kasım 2011 tarihinde ise 5,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerle hasar gören PTT binası boşaltılmıştı. PTT personelleri şahsa ait iki katlı bir binada hizmete devam ederken, yeni binanın ise yıkılan binanın yerinde tekrar yapımına başlanılacağı belirtildi.



Haber...