19 / 05 / 2024

van osb bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı ödeneği

van osb bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı ödeneği

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Van Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) tevsi alan çalışmalarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5 milyon 250 bin lira ödenek ayrıldığını açıkladı...

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Yatırımcılar OSB'lerde yer bulamıyor!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, OSB'lerde yer kalmadığını dile getirerek, OSB'de yer bulmak isteyen yatırımcıların kendisinden yardım istediklerini dile getirdi. 

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

Van'da OSB ve sanayi siteleri kurulması mecliste!

Van ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Van'da OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Van'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a proje olup olmadığını sordu...

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

OSB'ler sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yeni nesil OSB’lerin sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracağını söyledi.

Edirne'de kurulan OSB'ler 8 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Edirne'de kurulan organize sanayi bölgelerin (OSB), yaklaşık 8 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağını bildirdi.

300 OSB'ye çocuk kreşi açılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, OSB'lerde çocuk kreşi açmak için harekete geçti. 

Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Son dönemde Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler yaklaşık 25 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak" dedi.

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

2017'de 102 yeni OSB projesi yatırım programında!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 2017 yılında 102 yeni OSB projesinin yatırım programında olduğunu açıkladı.

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında. İstanbul'daki 8 OSB, 2017 sonunda taşınacak.

van osb bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı ödeneği Haberi

van osb bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı ödeneği


AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Van Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) tevsi alan çalışmalarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5 milyon 250 bin lira ödenek ayrıldığını açıkladı.


AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, yaptığı açıklamada, Van’da son 12 yıl içerisinde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayi yatırımları ve sanayi sektörünün istihdam meydana getirdiğini ve yatırım çalışmaları için 110 milyon lira harcama yapıldığını, bu yılda 5 milyon 250 bin lira ödenek ayrıldığını kaydetti. Fatih Çiftçi, “Van ilimizde bakanlık kredi desteği ile 2002 yılı sonuna kadar herhangi bir OSB projesi tamamlanmamıştır. Ancak devam eden Van OSB projesi için 2014 yılı fiyatlarıyla 6 milyon 454 bin lira kredi kullandırılmıştır. 2003-2013 yılları arasında 127 hektar alan büyüklüğünde bir adet Van OSB tamamlanmıştır. Bu proje için...