05 / 05 / 2024

Van otogarı nereye yapılacak

Van otogarı nereye yapılacak

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'a yeni yapılacak otogarın yeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlhan, yeni otogarın Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini söyledi.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Harem Otogarı böyle olacak!

Harem Otogarı'nın nereye taşınacağı belli oldu. Haziran ayında inşaatı başlayacak olan yeni otogar 23 peronlu olacak...

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

Van'ın yeni otogarı Averek'e yapılmalı!

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'a yeni yapılacak otogarın yeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlhan, yeni otogarın Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Van Otogarı nereye yapılacak?

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabeye dönen otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yeni otogarın nereye yapılacağı merak konusu oldu.

Van Erciş'e 10 milyon TL'lik otogar inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Harem Otogarı nereye taşınacak?

İstanbul Anadolu yakasının otogarı Harem taşınıyor. Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.

Harem Otogarı ne zaman kalkacak?

Üsküdar'daki Harem Otogarı ne zaman kaldırılacak? Harem Otogarı, nereye taşınacak? Harem Otogarı'nın taşınması için daha kaç yıl beklenecek? Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Harem esnafıyla kahvaltılı sohbet toplantısında açıkladı...

Esenler Otogarı taşınıyor mu?

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı taşınacak mı? Esenler Otogarı olarak bilinen Büyük İstanbul Otogar'ın işletmecisi Avrasya Terminal'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sözleşmesi ne zaman bitiyor? Esenler Otogarı nereye taşınacak? İşte cevaplar...

Elit Turizm, Van'da 5 yıldızlı otel yapıyor!

Elit Turizm Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Elik, İstanbul Talimhane'de 4 yıldızlı Elite World Prestige ve 5 yıldızlı Elite World İstanbul Hotel'den sonra üçüncü otel yatırımını memleketi Van'a yaptıklarını söyledi

Van otogarı nereye yapılacak Haberi

Van otogarı nereye yapılacak

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'a yeni yapılacak otogarın yeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. SP'li İlhan, yeni otogarın Edremit tarafında yapılması halinde Van'ın trafiğini felç edeceğini belirterek, yeni otogarın Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini anlattı. 

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki Edremit İlçe Başkanı Mehmet Bayram ve İpekyolu İlçe Başkanı İdris Aksuna ile birlikte basın açıklaması düzenledi. İlhan, yeni otogarın Edremit'te yapılmasının yanlış olduğunu vurgulayarak. Averek yolu yakınlarında yapılması gerektiğini belirtti. 


Van'ın tüm sorunlarını yakından takip ettikleri ifade eden Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, söz konusu sorunları çözmek için çaba ürettiklerini söyleyerek. "Şuan Van'ın acilen bir otogara ihtiyacı var" dedi. 


"YENİ OTOGAR EDREMİT'TE YAPILIRSA VAN'IN TRAFİĞİ FELÇ OLUR" 

Van'a yeni yapılacak otogar ile ilgili önerisini dile getiren SP'li...