18 / 05 / 2024

Van Saray devlet hastanesi

Van Saray devlet hastanesi

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Putin'in 9.68 milyar TL'lik sarayı: İçinde yok yok!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in karşısına en sık ve güçlü çıkan isimlerden olan Alexei Navalny'nin önceki gün tutuklanmasından sonra bir skandal patladı. Putin'in 1.3 milyar dolarlık (yaklaşık 9.68 milyar TL) sarayının ayrıntıları ortaya çıktı...

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Van Saray'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Van ili, Saray ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'daki depremzeler için 2 bin 500 konteyner kurulacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 23 Şubat'ta İran'da yaşanan ve Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yıkıma sebep olan depremin ardından, ilçelere konteyner kurulacağını belirtti. Van Başkale'ye 2 bin, Saray ilçesine de 500 konteyner kurulacak...

Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılmasıyla ilgili eleştiriler devam ediyor. Bölge halkı saray istemediklerini belirtti ve istihdamın artırılmasını talep etti...

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van Saray devlet hastanesi Haberi

Van Saray devlet hastanesi

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesinde inşa edilmesi planlanan devlet hastanesi için arsa incelemesi gerçekleştirildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray Kaymakamı Mehmet Halis Aydın’ı makamında ziyaret ederek, yeni yapılacak hastanenin arsasının belirlenmesi için görüşme gerçekleştirildi. 

Daha sonra Saray Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu; beraberindeki Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Başkan Yardımcısı Dr. Adem Ergioğuz ve inşaat yapı mühendisleriyle bazı arsalarda inceleme yaptı.

Doç. Dr. Sünnetçioğlu, ilçeye yapılması planlanan yeni devlet hastanesi ile ilgili olarak arsa seçimi sıkıntısı olduğunu belirterek, “Yer tahsisinde imar sorununu çözmemiz gerekiyordu. Bundan dolayı Saray Kaymakamız Mehmet Halis Aydın Beyle çeşitli alternatiflere baktık. Hastane yapılabilmesi için öncelikle...