16 / 05 / 2024

Van Saray öğrenci yurdu yapım ihalesi

Van Saray öğrenci yurdu yapım ihalesi

İçişleri Bakanlığı; Van, Saray'da 200 kişilik yurt yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu öğrenci yurdu 560 günde tamamlanacak.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Van Saray'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Van ili, Saray ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'daki depremzeler için 2 bin 500 konteyner kurulacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 23 Şubat'ta İran'da yaşanan ve Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yıkıma sebep olan depremin ardından, ilçelere konteyner kurulacağını belirtti. Van Başkale'ye 2 bin, Saray ilçesine de 500 konteyner kurulacak...

Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılmasıyla ilgili eleştiriler devam ediyor. Bölge halkı saray istemediklerini belirtti ve istihdamın artırılmasını talep etti...

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Van Saray şantiye alanına döndü!

Van’ın Saray ilçesi yeniden inşa ediliyor. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

Jean Claude Van Dammme saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı!

Gösteri dünyasının son dönemdeki en pahalı ev alım satımlarından biri kısa bir süre önce gerçekleşti. Aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jean Claude Van Dammme, saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı.

Van Saray öğrenci yurdu yapım ihalesi Haberi

Van Saray öğrenci yurdu yapım ihalesi


İçişleri Bakanlığı; Van, Saray'da 200 kişilik yurt yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu öğrenci yurduna 5 günde başlanacak ve 560 günde tamamlanacak. 


İhalesi 3 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da Van Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda yapılacak. 




İHALE İLANI:


SARAY 24 DERS.İ.HATİP LİS.YAPM İPEKYOLU CAD. MİGROS YANI NO:22 - Evrak No: 1296


OKUL VE YURT YAPTIRILACAKTIR


VALİLİK (YİKOB) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK SARAY İLÇESİ 24 DERS.İMAM HATİP LİSESİ VE 200 KİŞ.YURT BİNASI YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2014/127212


1- İdarenin


a) Adresi: İpekyolu üzeri Eski İl Özel İdaresi Hizmet Binası A Kampüsü Adalet Sarayı Yanı MERKEZ VAN İPEKYOLU/VAN


b) Telefon ve faks numarası: 4322151562 - 4322144112


c)...