18 / 05 / 2024

van satılım bina

van satılım bina

Muradiye Belediye Başkanlığından verilen ilana göre Van Muradiye Yenişehir'de yer alan 16 daire ve 13 iş yeri olan 5 katlı bir bina 1 milyon 329 bin 354 liraya açık artırma usulü satılacak...

Van'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Van'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İpekyolu İlçe Belediyesi Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 9 milyon 330 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Kanlıca'da 5.7 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesi 133 Ada, 11 Parselde yer alan kargir bina ve arsasını 5 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Van İpekyolu'nda 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü İpekyolu Bahçıvan'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Nilüfer'de 12 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Bursa 10. İcra Dairesi, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi, 3789 Ada, 3 parsel sayılı 1.651,21 metrekare sahalı 4 katlı betonarme bina ve arsasını 12 milyon 79 bin 776 TL'ye icradan satıyor...

Van'da 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü İpekyolu Bahçıvan'da yer alan arsayı 5 milyon 600 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Tarsus'ta 8.8 milyon TL'ye icradan satılık bina ve depo!

Mersin İl, Tarsus İlçesi'nde yer alan idari bina, yemekhane, soğuk hava deposu müştemilatı ve arsası niteliğindeki taşınmaz 8 milyon 888 bin 552, 30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Ankara'da icradan 12 milyon TL'ye satılık bina!

Ankara 22 İcra Müdürlüğü, Ankara İli Altındağ İlçesi'nde yer alan bina satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

van satılım bina Haberi

van satılım bina

Muradiye Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait olan Van İli, Muradiye İlçesi, Yenişehir Mahallesi adresindeki, 16 daire ve 13 iş yeri olan 5 kat betonarme binanın, 16 dairesi ile (2,3 ve 4)noda bulunan 3 adet iş yeri 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır

SATIŞA KONU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI ve NİTELİĞİ



İstekliler söz konusu ihaleye katılabilmek için

1 - Taşınmazın geçici teminat bedelini yatırdığına dair makbuz veya Geçici Teminat Mektubunu ibraz edecektir.

2 - İhaleye iştirak edecekler bedeli karşılığında şartname satın almak zorundadır ve şartları da kabul etmiş sayılır.

3 - Gerçek Kişiler için, Nüfus cüzdanı sureti, İkametgah Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden)

4 - T.C. vatandaşı olmak, Türkiye’de tebligat adresi için adres göstermesi, Noterden tasdikli imza beyannamesi (Gerçek kişiler için)

5 - Tüzel...