25 / 07 / 2024

van Şemsettin Mahallesi gaz

van Şemsettin Mahallesi gaz

Şemsettin Mahallesi'nde Şemsettin İlkokulu'nun bahçesinde bir hafta önce su için sondaj çalışması başlatıldı. Akşam saatlerinde çalışmaları sonlandıran ekipler, 135 metre derinlikte buldukları suyu çekebilmek için kuyuya dalgıç pompa indirdi.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Van ilk millet bahçesine kavuşuyor!

Van Erdemkent Mahallesi'nde hayata geçecek millet bahçesi projesi için yakın zamanda çalışmalar başlıyor.

Ankara Sincan'da 23.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 26 milyon 606 bin TL bedel isteniyor.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

İstanbul Eyüpsultan'da riskli alan kararı!

İstanbul Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. 

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası bugün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut projesinde kura çekimi bugün. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2016 listesi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ projesi toplamda 248 adet konuttan meydana geliyor. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi için kuralar bugün çekilecek.

van Şemsettin Mahallesi gaz Haberi

van Şemsettin Mahallesi gaz


Van'ın Özalp ilçesinde okul bahçesinde sondaj çalışması yapan ekipler, gaz buldu. İlçe merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafedeki Şemsettin Mahallesi'nde Şemsettin İlkokulu'nun bahçesinde bir hafta önce su için sondaj çalışması başlatıldı. Akşam saatlerinde çalışmaları sonlandıran ekipler, 135 metre derinlikte buldukları suyu çekebilmek için kuyuya dalgıç pompa indirdi. Bağlantının kurulmasının ardından su yukarı çekilmeye başlandı. 5 dakika boyunca akan suyun ardından kuyudan, yaklaşık 10 metre yükseğe ulaşan alev çıktı.


Korkarak kuyunun çevresinden uzaklaşan ekipler, durumu itfaiye ile Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin alevleri söndürme çabası sonuç vermedi. Ardından bölgeye gelen AFAD'a bağlı kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer ekipleri alanı kontrol altına alarak incelemelerde...