19 / 05 / 2024

Van Seyyid Abdülhakim Arvasi Cami ne zaman hizmete açılacak

Van Seyyid Abdülhakim Arvasi Cami ne zaman hizmete açılacak

Van'ın Başkale İlçesi'nde, Abdülhakim Arvasi hazretlerinin hatırası olan ve 3 yıl önce aslına uygun olarak restorasyon çalışmaları başlayan cami ibadete açıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu tarafından kıldırılan cuma namazına yoğun katılım görüldü.

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Los Angeles'tan ev aldı!

Hollywood hayali, Kıvanç Tatlıtuğ'u ev sahibi yaptı. Amerikanlı yapımcılarla görüşmeler yapan ünlü oyuncu, Los Angeles'tan ev aldı. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le şimdilerde ABD'deki yeni evinde kalıyor.

Şanlıurfa Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Yabancı yatırımcının Bursa'ya ilgisi artıyor!

MS Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Özalp, Bursa’nın tarihi, kültürü ve doğasıyla yabancı gayrimenkul yatırımcılarını cezbeden şehirler arasındaki yerini aldığını söyledi.

Jean-Claude Van Damme evini 3.9 milyon dolar kârla satıyor!

Jean-Claude Van Damme, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânesini 9.9 milyon dolardan satışa çıkardı. Van Damme'ın 2 yıl önce aldığı evi 3.9 milyon dolar kâr ederek satmak istiyor.

Abdülhakim Arvasi Cami restorasyonu tamamlandı!

Van'ın Başkale İlçesi'nde, Abdülhakim Arvasi hazretlerinin hatırası olan ve 3 yıl önce aslına uygun olarak restorasyon çalışmaları başlayan cami ibadete açıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu tarafından kıldırılan cuma namazına yoğun katılım görüldü.

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Abdülhakim Bilgili kimdir?

Kahramanmaraş'ta iş hayatına atılan Abdülhakim Bilgili kimdir? Abdülhakim Bilgili, Bilgili Holding'i ne zaman kurdu? Bugün Bilgili Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? İşte Bilgili Holding...

TOKİ Van Bahçesaray'da 72 konut satacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Van Bahçesaray'da inşa ettirdiği 72 adet konutu satışa sundu

Van Seyyid Abdülhakim Arvasi Cami ne zaman hizmete açılacak Haberi

Van Seyyid Abdülhakim Arvasi Cami ne zaman hizmete açılacak

Van'ın Başkale İlçesi'nde, Abdülhakim Arvasi hazretlerinin hatırası olan ve 3 yıl önce aslına uygun olarak restorasyon çalışmaları başlayan cami ibadete açıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu tarafından kıldırılan cuma namazına yoğun katılım görüldü. Serdaroğlu, yaptığı açıklamada; “İlçemizin tek tarihi camisi olan Seyyid Abdülhakim Arvasi Camisine olan ilginin devam etmesini istiyoruz. Bu noktada yapılacak bütün dini faaliyetlerde Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin sevenlerinin katkılarını bekliyoruz. Camimizde hâlâ müteahhit firmadan kaynaklı çok eksiklik var. Bunların tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunduk” diye...