07 / 05 / 2024

van Tekzen şube

van Tekzen şube

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Türkiye İş Bankası Van'da şube açtı!

Türkiye İş Bankası, Türkiye genelindeki 24’üncü ticari şubesini Van’a açtı. Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Murat Bilgiç, "Biz sadece kârlı günde değil, karlı günde de bölge insanının yanında yer alacağız" dedi.

İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut güven tazeledi.

BETA yıl içinde 3 yeni mağaza açacak!

BETA ayakkabının sahibi Taner İkiışık, Anadolu’dan sıcak tutan bot değil, yüksek miktarda topuklu ayakkabı siparişi geldiğini görünce Van'da şube açmaya karar verdi.

Van Büyükşehir'den Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü bünyesinde "Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi" kuruldu, kurulan kent bilgi sistemi 1 yıllık süre zarfında donanımlı olarak hayata geçirilecek.

Tekzen, 106'ncı mağazasını Van'da açtı!

Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda ürünleri müşteriye sunan şirket, Van mağazasıyla 53'üncü ile ulaşmış oldu.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

Van'da inşaat sektörü beklentileri karşılamadı!

İMO Van Şube Başkanı Turgut: "Van'da 2011 yılında yaşanan iki büyük depremden sonra durma noktasına gelen inşaat sektörü ilkbahar ile birlikte hareketlenmeyi beklerken, sektörde beklentiler bu yıl da şuana kadar karşılanmış değil." dedi.

Van kentsel dönüşüm kurbanı olmasın!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanı Kamuran Turgut, "Van'da deprem sonrası sahipleri tarafından ağır hasarlı ve riskli olduğu gerekçesiyle yıkılan veya AFAD tarafından yıkılanlar da 'Kentsel Dönüşüm' kapsamına alınmalı" dedi.

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Van'da inşaat yapım işi ihale edecek!

Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı Van merkez Çarşı mahallesinde inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek...

van Tekzen şube Haberi

van Tekzen şube

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda zengin ürün çeşidi ile müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunan Tekzen, Van mağazasıyla 53’üncü “il”e adım attı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.


Türkiye’de 53’üncü il

TEKZEN’in Türkiye genelindeki 106. mağazası olan Van mağazasının açılışı Van Valisi İbrahim Taşyapan, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Boz, TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Pazarlama...