02 / 05 / 2024

vanda 3 okul yapılacak

vanda 3 okul yapılacak

Van'da meydana gelen depremlerin ardından Pakistan hükümeti tarafından gönderilen 5 milyon lira ile toplam 41 derslikli 3 okul yaptırılacak...

Kriz eğitim sektörünü vurdu: En az 3 bin okul kapanacak

Okullardaki yüksek fiyatlardan sonra özel okullara olan talep düştü. Konuyu değerlendiren ÖZDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay bu sene en az 3 bin okulun kapanacağı öngörüsünde bulundu.

Öğrencilerin okul masrafları katlandı! Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu! 

Okulların açılmasına sayılı günler kala okul masrafları gündeme geldi. Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu. İşte o kalemler...

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi

Sevilen marka LC Waikiki’nin Okul İçin Kırtasiye Ürünleri 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye’nin sevilen markası LC Waikiki, öğrenciler için okula dönüş ürünlerini piyasaya sürdü. Birçok sevilen çizgi film karakterini sırt çantalarına, beslenme çantalarına ve kalemliklere işleyen LC Waikiki, bu sezon da çok sevildi. İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101 kırtasiye ürünleri kataloğunu yayımladı! İşte A101 ucuz okul malzemeleri 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 3 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda kırtasiye malzemeleri dikkat çekti. Peki, A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte 3 Eylül 2022 A101 fiyat listesi...

Bekçi olmak isteyenlere müjde! Beklenen duyuru geldi! En az lise mezunu 3.250 bekçi alınacak!

Bekçi olmak isteyenlerin büyük bir heyecanla beklediği açıklama bugün geldi. Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre en az lise ve dengi okul mezunu toplam 3.250 bekçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ'den Ergene'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

vanda 3 okul yapılacak Haberi

vanda 3 okul yapılacak

Van'da meydana gelen depremlerden sonra Pakistan hükümeti tarafından gönderilen 5 milyon lira ile toplam 41 derslikli 3 okul inşa edilecek.

Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Pakistan hükümeti tarafından okul yaptırılması amacıyla Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı hesabına 5 milyon lira yatırıldı.

Paranın Van Valiliği hesabına aktarılması sonrasında Vali Mithatbey Mahallesi'nde inşa edilecek 24 derslikli lise için temel atma töreni düzenlendi.

Törende konuşan Vali Münir Karaloğlu, Pakistan ile Türkiye'nin iki kardeş ülke olduğunu ve Türkiye'nin yaşadığı her felakette Pakistan'ın yardıma koşan ilk ülkelerden biri olduğunu söyledi. 

Van'da yaşanan depremlerin ardından da Pakistan'ın büyük desteklerinin olduğunu anımsatan Karaloğlu, büyük fedakarlıklarla toplanıp Van'a gönderilen parayla lisenin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Karaloğlu, Kurtuluş Savaşı döneminde Pakistan'daki toplantılarda...