13 / 05 / 2024

Van\'da bina çöktü

Van\'da bina çöktü

Van, Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan ve depremde ağır hasar gören 5 katlı bir binanın yıkım çalışması yapılırken çöktü ve 3 kişi yaralandı

İstanbul'da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

Dün Esenyurt'ta 6 katlı binanın, yıkımı sırasında çökme meydana gelirken, bugün de Kadıköy'de bir bina çöktü ve bir işçi enkaz altında kaldı... İşte detaylar...

Malatya'da depremler sonucu ağır hasar gören bina çöktü!

Malatya'da, depremler nedeniyle büyük hasar gören bir 6 katlı bina çöktü.

Malatya'da 2 katlı bina çöktü!

Malatya'da 21 kişinin bulunduğu 2 katlı bina çöktü. Çökme sonrasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Van'da depremin yıktığı mahalleler yeniden kuruldu!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde hasar gören kırsal mahalleler, devletin desteğiyle yeniden inşa edildi.

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü!

Pakistan Karaçi'de çok sayıda kişinin oturduğu 5 katlı bina çöktü. Çökme sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi ise yaralandı...

İstanbul Bahçelievler'de boş bina çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de daha önce boşaltıldığı bildirilen bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Van'da hastanenin giriş bölümünün kar nedeniyle çöktü!

Van'da, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nün bulunduğu binanın girişi çöktü. Çökme sonucunda 9 kişi yaralandı.

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Konya'da 2 katlı bina çöktü! 3 kişi enkaz altında kaldı!

Konya Karatay'da 2 katlı kerpiç bina çöktü, 3 kişinin  enkaz altında kaldığı belirtildi. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Van\'da bina çöktü Haberi

Van\'da bina çöktü

Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerde ağır hasar gören Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki 5 katlı boş bir binada, sabah saatlerinde iş makinesi ile yıkım çalışması başlatıldı.


Çalışmaların devam ettiği esnada binada çökme oluştu. Çökmenin etkisiyle binanın yan tarafında bulunan iki katlı ekmek fırınında da çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre, fırında bulunan Malik Ejder, Ali Ceylan ve Saffet Salkım yaralandı.


Çevredekilerin yardımı ile enkazdan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayın ardından bölgeye giden polis, binanın etrafını güvenlik kordonu ile çevirerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekibi sevk edilerek, enkaz altında kalan olabileceği ihtimaline karşı çalışma başlatıldı.

 ...