27 / 04 / 2024

İstanbul'da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

İstanbul'da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

Dün Esenyurt'ta 6 katlı binanın, yıkımı sırasında çökme meydana gelirken, bugün de Kadıköy'de bir bina çöktü ve bir işçi enkaz altında kaldı... İşte detaylar...



 

Dün İstanbul Esenyurt'ta 6 katlı binanın, yıkımı esnasında çökme meydana gelirken, bugün de Kadıköy'de bir bina çöktü ve bir işçi enkaz altında kaldı... İşte konu ile ilgili detaylar..

KORKU DOLU ANLARIN ADRESİ ESENYURT OLDU

İstanbul Esenyurt dün korku dolu anların adresi oldu. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Esenyurt'ta 6 katlı bina çöktü: Vatandaşlar son anda kurtuldu.

İstanbul 6 katlı binanın, yıkımı esnasında çökme yaşandı. Olay yerinde yaşanan panik, cep telefonları tarafından kaybedildi.

Kentsel dönüşüm kapsamında 6 katlı bir binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Söz konusu bina caddeye çökerken yoldakiler, betonların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İstanbul da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

KADIKÖY'DE DE BİNA ÇÖKTÜ


Kadıköy'de yer alan Caferağa Mahallesi'nde yıkım sırasında bir bina yerle bir oldu. Ekipler tarafından enkaz altından çıkarılan işçi hemen hastaneye kaldırıldı.

NTV'de yer alan habere göre İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Caferağa Mahallesi Neşe Sokak'ta yer alan binada, yıkım esnasında çökme yaşandı.

Yapılan ihbardan sonra olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, enkaz altında kalan işçiyi yaralı şekilde çıkardı. Yaralı işçinin, ambulansla hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

TOKİ'den  Ankara  ve bir şehre daha 1.280 konutluk iki yeni proje geliyor!

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

Erhan Usta'dan flaş öneri: Rant vergisi mutlaka çıkarılmalı!


Geri Dön