04 / 05 / 2024

vanda yatırım çalışmaları

vanda yatırım çalışmaları

Medeniyetlerin beşiği Van' da 300 dönüm arazi üzerine kurulan ve il merkezine 10 km uzaklıkta bulunan tekstil kent için 17.6 milyon TL ödenek ayrılmış durumda...

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Halfeti'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, yatırım çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Mardin'de yatırım çalışmaları incelendi!

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, kente yapılan yatırımların Mardinlilerin takdirini topladığını belirterek, kayyum olarak göreve gelen yöneticilerin kentin geleceğine yönelik büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

Diyarbakır OSB'ye 390 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır'da yatırım yapmak isteyen yatırımcılar sıraya girdi. Diyarbakır OSB için 30 firma, 390 milyon TL'lik yatırım çalışması yapıyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Altınordu'ya 37 milyon TL'lik yatırım!

Yatırım çalışmalarını her geçen yıl artırarak sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Altınordu ilçesine 37 milyon TL’lik içme suyu ve altyapı yatırımı gerçekleştirecek.

Çatalca'da kaldırım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Çatalca merkez'de kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi yatırım programına alındı!

Sağlık alanında da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Battalgazi Devlet Hastanemizin 200 yataklı yatırım programına alındı." dedi

Balıkesir Havran yatırıma doyacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez Bölgesi'ne yönelik yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte Havran'a yapılacak o yatırımlar...

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

vanda yatırım çalışmaları Haberi

vanda yatırım çalışmaları

Van'da 300 dönüm arazi üzerine kurulan ve il merkezine 10 km uzaklıkta bulunan tekstil kent için 17.6 milyon TL ödenek ayrılmış durumda. 


Medeniyetlerin beşiği Van, 2011 yılındaki depremle büyük acılar yaşadı. Yıllara yayılan irili ufaklı sarsıntılarla büyük göç veren kent, bir yıl gibi kısa sürede toparlanma başarısını da gösterdi ve potansiyelini harekete geçirerek kendi çabasıyla yeniden ayağa kalktı.


Anadolu tarihinin önemli sayfalarından biridir Van... Medeniyetlerin beşiği Van, 2011 yılında yaşadığı deprem ile büyük acılar yaşadı. Yıllara yayılan irili ufaklı sarsıntılarla büyük göç veren kent, son bir yıl gibi kısa sürede toparlanma başarısını da gösterdi. Evet Van, tıpkı bir Anka kuşu gibi kendi küllerinden kendi çabasıyla yeniden ayağa kalktı. 


Neler mi kazandı Van. Öncelikle Van, sahip olduğu potansiyeller açısından çok önemli avantajlara sahip....