23 / 07 / 2024

Vans istiklal caddesinde mağaza mı açtı

Vans istiklal caddesinde mağaza mı açtı

Vans, İstiklal Caddesi’ndeki yeni mağazasının açılışının ardından Garajistanbul’da Vans Music Night’ı gerçekleştirdi. Açılışa Almanya’dan gelen ünlü DJ Hey Douglas katıldı.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Vans çıldırdı! 1600 TL'lik modelin fiyatı 150 TL’ye indi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayakkabı sektöründeki önemli markalardan biri olan Vans, özellikle gençler arasında popüler olan bir modelinin fiyatında dev bir indirim yaptı.

Murat Kurum: Depremle mücadeleyi istiklal mücadelesi olarak görüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Biz bakanlık olarak, depremle mücadeleyi sadece bir istikbal mücadelesi olarak değil, dahası istiklal mücadelesi olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Caddesi'ndeki evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı istiklal caddesinden Mısır Apartmanı 4. katındaki evinin müze olacağını açıkladı.

Vans Beyoğlu’nda mağaza açtı!

Vans, İstiklal Caddesi’ndeki yeni mağazasının açılışının ardından Garajistanbul’da Vans Music Night’ı gerçekleştirdi. Açılışa Almanya’dan gelen ünlü DJ Hey Douglas katıldı.

Düzce Akçakoca İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmaniye Mahallesi İstiklal Caddesinde gerçekleşen yağmurlama hattı drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarına başlanıldı.

Aliağa İstiklal Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa istiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

İstiklal Caddesi'ni 1953 yılında asfaltlamışlar!

1927 yılından önce ismi Cadde-i Kebir olan, bin 400 metre uzunluğunda ki Türkiye'nin en ünlü caddelerinden biri olma vasfını koruyan İstiklal Caddesi, 1953 yılında asfaltlanmış.

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde 19 dükkanı olan 3 apartman satılacakmış!

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde, 19 dükkan ve 15 daireli 3 apartmanı ihtiva eden, bin 312 metrekare arsa içinde bir emlak 18 bin 368 adet altın parasına, 900 bin liraya satılacakmış.

İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanı ve Ortağı Özdil Şahin Beyoğlu'nu değerlendirdi.İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor.

İstiklal Caddesi'nde 550 bin liraya satılık apartman!

İstanbul Beyoğlu İlçesi'ndeki İstiklal Caddesi'nde yer alan bir apartman 550 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı o özel haberi...

Çankaya'da icradan 2.7 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Çankaya ilçesi Beysukent Dicle caddesinde yer alan villayı 2 milyon 700 bin TL'den 7 Kasım günü 14:15- 14:25 arasında satışa çıkarıyor.

Vans istiklal caddesinde mağaza mı açtı Haberi

Vans istiklal caddesinde mağaza mı açtı

Kaykay kültüründen esinlenen ayakkabı markası Vans, İstiklal Caddesi’ndeki yeni mağazasının açılışının ardından Garajistanbul’da Vans Music Night’ı gerçekleştirdi.Geceye, Vans Türkiye Kaykay Takımı’nın performansı damga vurdu. Etkinliğe Bennu Gerede’nin oğlu Dylan Gerede ve Nilay Cafer’in de aralarında bulunduğu tanınmış isimler katıldı. Davetin sürpriz ismiyse Almanya’dan gelen ünlü DJ Hey Douglas...