22 / 05 / 2024

Vans çıldırdı! 1600 TL'lik modelin fiyatı 150 TL’ye indi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Vans çıldırdı! 1600 TL'lik modelin fiyatı 150 TL’ye indi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayakkabı sektöründeki önemli markalardan biri olan Vans, özellikle gençler arasında popüler olan bir modelinin fiyatında dev bir indirim yaptı.



Normal satış fiyatı 1600 Türk Lirası olan Vans'ın Old Skool modeli bir anda 150 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Gençler arasında bir hayli popüler markaların başında gelen Vans Old Skool modelinde büyük bir indirime gitti. Converse’in popülaritesinin artmaya başladığı dönemde aynı kulvarda yarışan Vans da gençler arasında oldukça yükselişe geçmişti.  Marka, özellikle de bez ayakkabı modelleri ile bir anda popüler olmuş ve satış rakamları günden günde artmaya başlamıştı.

İlerleyen zamanlarda her ne kadar Converse gibi Vans’ın popülaritesi de gittikçe azalsa da  günümüzde talep gören markalardan biri olmaya devam ediyor. Vans özellikler genç kullanıcılar tarafından tutuluyor. 

Son dönemde genel olarak ayakkabı fiyatlarında büyük artışlar olmaya başladı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ve ekonomik nedenler sebebiyle ayakkabı fiyatları da yükseldikçe yükseldi. Öyle ki en ucuz ayakkabı fiyatları bile  1000 TL’ye yaklaştı. Seri sonu olan ve bir daha üretilmesi düşünülmeyen modellerde izaman zaman yapılan indirimler ise tüketicinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Özellikle de numara stokunun kısıtlı olduğu modellerde fiyatların 200 TL’nin altına düştüğü bile oluyor. 


Geri Dön