23 / 07 / 2024

Vans

Vans

Ayakkabı sektöründeki önemli markalardan biri olan Vans, özellikle gençler arasında popüler olan bir modelinin fiyatında dev bir indirim yaptı.

Vans çıldırdı! 1600 TL'lik modelin fiyatı 150 TL’ye indi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayakkabı sektöründeki önemli markalardan biri olan Vans, özellikle gençler arasında popüler olan bir modelinin fiyatında dev bir indirim yaptı.

Vans Beyoğlu’nda mağaza açtı!

Vans, İstiklal Caddesi’ndeki yeni mağazasının açılışının ardından Garajistanbul’da Vans Music Night’ı gerçekleştirdi. Açılışa Almanya’dan gelen ünlü DJ Hey Douglas katıldı.

Amasra A-2 Taşkömürü Sahası'nın 35 yıl işletme ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Amasra Taşkömürü sahası'nın rödövans karşılığı 35 süreyle işletilmesi işi 4 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Maden Kanun Tasarısı TBMM'de kabul edildi!

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla iştirakleri hariç yeraltı kömür işletmelerinde maden ruhsat sahipleri, ruhsat sahalarının bir kısmında veya tamamında üçüncü kişilerle üretim faaliyetlerine yönelik rödövans sözleşmeleri yapamayacak.

TTK Kozlu'da 2 kömür madenini kiraya verdi!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu  Müessesesi K-2 taş kömürü sahasının rödövans karşılığı işletmeye verilmesine  yönelik ihale yapıldı. 10 yıl süreyle rödövans karşılığı işletmeye vermek üzere açılan ihaleye  6 firma katıldı

Taşkömürü sahası kiraya verilecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı, Karadon Taşkömürü İşletme Müesseseleri bünyesinde bulunan 20 numaralı taşkömürü sahasını 10 yıl süreyle rödövans karşılığı işletmeye verecek

Vans Haberi

Vans

Normal satış fiyatı 1600 Türk Lirası olan Vans'ın Old Skool modeli bir anda 150 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Gençler arasında bir hayli popüler markaların başında gelen Vans Old Skool modelinde büyük bir indirime gitti. Converse’in popülaritesinin artmaya başladığı dönemde aynı kulvarda yarışan Vans da gençler arasında oldukça yükselişe geçmişti.  Marka, özellikle de bez ayakkabı modelleri ile bir anda popüler olmuş ve satış rakamları günden günde artmaya başlamıştı.

İlerleyen zamanlarda her ne kadar Converse gibi Vans’ın popülaritesi de gittikçe azalsa da  günümüzde talep gören markalardan biri olmaya devam ediyor. Vans özellikler genç kullanıcılar tarafından tutuluyor. 

Son dönemde genel olarak ayakkabı fiyatlarında büyük artışlar olmaya başladı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ve ekonomik nedenler sebebiyle ayakkabı fiyatları da yükseldikçe yükseldi. Öyle ki en ucuz ayakkabı...