26 / 05 / 2024

vanucci Avantgarde

vanucci Avantgarde

Göz alıcı tasarımlarıyla şıklığı banyolara taşıyan Vanucci, yeni mobilya serileriyle kusursuz banyolara imza atıyor

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masoud Beygı ve Sepıdeh Mırzaeı Fard ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Avantgarde Şişli açıldı!

İstanbul’da Avantgarde Taksim, Avantgarde Levent, Avantgarde Collection Taksim Square ve Avantgarde Yalıkavak otelleri bulunan Avantgarde Collection yeni otelini hizmete açtı.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Avantgarde Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Avantgarde Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Soydan tarafından kuruldu.

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

vanucci Avantgarde Haberi

vanucci Avantgarde

Göz alıcı tasarımlarıyla şıklığı banyolara taşıyan Vanucci, yeni mobilya serileriyle kusursuz banyolara imza atıyor. Sadelikle şıklığın mükemmel birleşimiyle oluşan ‘Modern’ ve klasikle modernin uyumunu yakalayan ‘Avantgarde’ serisi mobilyalarla çok özel banyolar yaratmak mümkün.


Sıradışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum katan Vanucci, her zevke hitap eden yepyeni banyo mobilyaları serisiyle kalite ve estetiği banyolarda buluşturuyor. ‘Modern’ ve ‘Avantgarde’ serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanı sıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor.


Yalın ve duru detaylarıyla aydınlık mekanlar yaratan Modern Serisi mobilyalar, düz hatlarının yanı sıra sade ve özgün tasarımlarıyla ferah banyolar için en doğru alternatifi sunuyor. Modern serisinde ‘Mimoza’ ve ‘Tulip’ modellerinde kullanılan mobilyalar ahşabın doğallığını ve sadeliğin zerafetini evlerin en kişisel mekanı olan banyolara taşıyor.


Işıltılı kulplar,...