30 / 04 / 2024

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi adresi

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi adresi

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Moonlight Nakliyat Ve Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moonlight Nakliyat Ve Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Sbah Oghla Mohamed tarafından kuruldu!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökçen Ertuğrul tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Tanem Seyahat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanem Seyahat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Kısacık tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Eyüp, Topçular Mahallesi, Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Konakdur Turizm ve Seyahat Acentalığı Nakliyat Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Konakdur Turizm ve Seyahat Acentalığı Nakliyat Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Furkan Çolak Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 1 Ekim'de kuruldu.

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Projebeyaz International, Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılıyor!

Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı ’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi adresi Haberi

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi adresi

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.


Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü hava, deniz, kara, raylı sistem, demiryolu vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. b) Uçak, otobüs, gemi, tren, gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti almak, satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. c) Ticari amaçlı her türlü kara, deniz, hava, demiryolu, araç ve nakil vasıtalarını almak, satmak,  kiralamak,  kiraya vermek, devir almak, devir etmek, ithalat yapmak, ihracat yapmak. d) İştigal konuları ile ilgili olarak internet üzerinden e-ticaret yolu ile her türlü bilet alım, satım, reklam, tanıtım hizmetlerini yapabilir. e) Her türlü...