05 / 05 / 2024

Varan Trafik İnşaat iletişim

Varan Trafik İnşaat iletişim

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İpek tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Altınbaş'tan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Altınbaş, tektaş yüzüklerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirim! Kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL! 28 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 28 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirimi patlattı. Katalogda kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL. İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'de yüzde 25'e varan çılgın indirim start aldı! A101 online kataloğu 27 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 Market'in 24-30 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yüzde 25'e varan çılgın indirim start aldı! A101 online kataloğu 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

A101'de ayçiçek yağı, peynir ve çay fiyatına yüzde 30'a varan çılgın indirim! A101 kataloğu 13 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 10-16 Aralık tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. A101'de Ayçiçek yağı, peynir, çay fiyatları yüzde 30'a varan çılgın indirimle satışa sunuldu. İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Varan Trafik İnşaat iletişim Haberi

Varan Trafik İnşaat iletişim
Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi iş konusu; YOL YÜZEYLERİNİN ASFALTLANMASI VE ONARIMI,KALDIRIM ,KASİS,BİSİKLET YOLU VB.YÜZEYLERİNİN BOYA İLE İŞARETLENMESİ,YOL,BARİYERİ,TRAFİK İŞARET VE LEVHASI VBNİN KURULMASI GİBİ YOL TÜNEL VE VB.YOL YÜZEY İŞARETLERİ YAPMAK. İNŞAAT a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...