16 / 05 / 2024

Varda Köprüsü turizme açılacak

Varda Köprüsü turizme açılacak

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Karaisalı ilçe sınırları içerisinde yer alan Varda köprüsünde kır gazinosu, seyir terasları ve çevre düzenlemesini sağlayacak ihale çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni öneri!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün asansörünün turizme açılması için öneride bulundu. 

Batman Perpıra Köprüsü 15 milyon liraya yenilenecek!

Batman Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman Çayı üzerinde 2000 yıl önce kurulan 40 ayaklı Perpıra Köprüsü'nün turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 

Adana'daki Varda Köprüsü Projesi onayladı!

Adana'nın tarihi Varda Köprüsü için hazırlanan proje, ÇKA'dan destek almaya hak kazandı. Köprü çevresine seyir tepesi, 2 köprü ve yol yapılacak

Adana Varda Köprüsü ışıklandırılıyor!

Adana'da "James Bond" filminin son serisi "Skyfall"un aksiyon sahnelerinin çekildiği Varda Köprüsü ışıklandırılması için proje hazırlandı.

Diyarbakır Şeytan Köprüsü misafirlerini bekliyor!

Batman’ın Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçeleri arasında bulunan ve uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sağlayan ’Şeytan Köprüsü’, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler, köprünün, turizme açılmasını istiyor.

Gaziantep Septimius Severus Köprüsü turizme kazandırılacak!

Tarihi Septimius Severus Köprüsünde incelemelerde bulunan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, tarihi köprüde restorasyon çalışması başlatılarak tarih turizmine kazandırılacağı açıklamasını yaptı.

Justinianus Köprüsü restorasyonla turizme kazandırılacak!

Sakarya’da mimarî yapısının sırrı henüz çözülemeyen ve altından akan nehre ne olduğu sorusu halen cevaplanamayan Justinianus Köprüsü, Marmara Depremi’nde hasar görmesine rağmen bugüne kadar onarılamadı.

Tarihi Ali Köprüsü turizme kazandırılmayı bekliyor!

Gündoğmuş'da bulunan Tarihi Ali Köprüsü turizme kazandırılmak için ödenek bekliyor. İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Selçuklu döneminden kalma tarihi Ali Köprüsü kaderine terk edildi.

Varda Köprüsü turizme açılıyor!

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Karaisalı ilçe sınırları içerisinde yer alan Varda köprüsünde kır gazinosu, seyir terasları ve çevre düzenlemesini sağlayacak ihale çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım ihalesi 10 Ekim'e ertelendi!

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım işini 23 Eylül 'de açık ihaleye çıkarıyordu. İhale 10 Ekim 2014 tarihine ertelendi.

Varda Köprüsü piknik alanına kır gazinosu yapılacak!

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım işini 23 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak!

Proje koordinatörü olan Hüseyin Bilgin, Karahallı'da kırsal kalkınmayı geliştirmek ve Clandras Köprüsü'nün turizme kazandırılmasını sağlamak amacıyla ilk etabı 867 bin lira bütçeli proje oluşturduklarını söyledi.

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak!

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak. Karahallı ilçesinde Ulubey Kanyonları'ndaki 2500 yıllık Clandras Köprüsü, hazırlanan proje sayesinde bölgeye turist çekecek.Proje koordinatörü Hüseyin Bilgin açıklama yaptı.

Varda Köprüsü turizme açılacak Haberi

Varda Köprüsü turizme açılacak

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Karaisalı ilçe sınırları içerisinde yer alan Varda köprüsünde kır gazinosu, seyir terasları ve çevre düzenlemesini sağlayacak ihale çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Buranın kısa sürede inşaatı tamamlanarak tesislerle birlikte bir bütünlük içerisinde doğa turizmine açmayı hedeflediklerini ifade eden Milletvekili Gürkan, Varda’nın ilçeye önemli katkılar sağlayacağını dikkat çekti.


Varda Köprüsü civarındaki destinasyon alanlarıyla ilgili açıklama yapana Gürkan, şunları kaydetti:

“Karaisalı ilçemiz, Adana il Merkezine oldukça yakın bir mesafede bulunmakta olup doğal güzellikleri yeteri kadar tanınmamaktadır. Yaptığımız ön çalışmalarımız neticesinde, Adanalı hemşerilerimizin şehrin stresinden uzaklaşabileceği, doğal güzellikler ile iç içe zaman geçirebileceği bir ortamın oluşturulması, bunun yanında Karaisalı ilçemizin bu güzelliklerinin ilçemiz adına pozitif değerlendirilmesi için projeler oluşturuldu. Bu projelerden Kapıkaya Kanyonu yürüyüş parkuru geçen yıl, Yerköprü mesire alanı...