02 / 10 / 2024

Varlıbaş AVM nerede

Varlıbaş AVM nerede

Dokunulmazlığı düşen ‘Volkan Abi’ meclis üyeleriyle birlikte Varlıbaş AVM’nin otoparkını 30 yıllığına ilgili firmaya tahsis etmekle suçlanıyor.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Atakule AVM nerede?

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. Peki Atakule AVM nerede?

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Varlıbaş AVM nerede Haberi

Varlıbaş AVM nerede

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

TRABZON’DA 2008 yılında görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açılan dönemin belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun TCK 257/1 maddesine göre bir yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut, milletvekilliği düşen Volkan Canalioğlu’nun daha önce aynı suçtan haklarında dava açılan encümen üyeleriyle birlikte yargılanmasını talep ederek, hazırladığı iddianameyi 5. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.   

ENCÜMEN ÜYELERİ YARGILANIYOR

TRABZON 5. Asliye Ceza Mahkemesinde dönemin başkan vekili ve encümen üyelerinin yargılandığı mahkemede yargılanmasına karar verilen Volkan Canalioğlu’nun belediye hizmet binası ve alış veriş merkezinin otoparkının 30 yıl süreyle yüklenici firmaya tahsis edilmesi yönünde 3 Mart 2008 tarihinde karar aldığı iddia edildi. Bu arada başkan vekili ve encümen üyelerinin de yetkilerini aştığı gerekçesiyle haklarındaki yargılamanın sürdüğü belirtildi. 

TRABZON’DA 2008...