12 / 05 / 2024

Varlıbaş AVM ziyaretçi sayısı

Varlıbaş AVM ziyaretçi sayısı

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

AVM'ler için kira düzenlemesi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı?

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı? Varlıbaş AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Varlıbaş AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Varlıbaş AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Varlıbaş AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Modern East AVM ziyaretçi ağırlamaya başladı!

Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

AVM'lerde ciro ve ziyaretçi yüzde 40 azaldı!

“Paniği ilk defa rakamlara yansımış haliyle gördük” diyen AYD Başkanı Belgü, Ankara ve İstanbul’da patlayan bombaların ardından hafta sonu AVM’lerin ziyaretçi ve cirolarında yüzde 30-40 düşüş olduğunu söyledi.

Varlıbaş AVM’nin otopark alanı hakkında şok iddia!

Dokunulmazlığı düşen ‘Volkan Abi’ meclis üyeleriyle birlikte Varlıbaş AVM’nin otoparkını 30 yıllığına ilgili firmaya tahsis etmekle suçlanıyor.

Varlıbaş AVM'nin 2016 ziyaretçisi artacak!

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor.

Varlıbaş AVM ziyaretçi sayısı Haberi

Varlıbaş AVM ziyaretçi sayısı

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor. Yıllık 250 milyon liralık bir ticaret hacmine ulaşan Varlıbaş AVM hafta sonlarında günde ortalama 15 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Trabzon’un sadece Karadeniz Bölgesi için değil ülke ekonomisi açısından önemli olduğuna değinen Varyap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Erdinç Varlıbaş, şehrin özellikle Arap ve Körfez bölgesinden gelen turistler ve yatırımcılar için cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Erdinç Varlıbaş, “Beş yıldan bu yana kentin gelişimini ve değişimini çok yakından takip etme fırsatımız oldu. Arap ve Körfez bölgesinden 4 mevsim boyunca önemli oranda turist çeken Trabzon, perakende yatırımları açısından da önemli bir potansiyele sahip” dedi.


Milliyet 


Haber Hürriyet'te şöyle...