15 / 05 / 2024

Varlık Finansal Kiralama tahvil yetkisi

Varlık Finansal Kiralama tahvil yetkisi

Varlık Finansal Kiralama, Genel Müdürlüğe 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için yetki verdi.

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 3 aylık faaliyet raporu!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk Varlık Finansal Kiralama'dan 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk Varlık Finansal Kiralama, 635 milyon TL ihraç tavanı dahilinde 100 milyon TL nominal tutarda borçlanma aracı ihracını gerçekleştirdi.

TF Varlık Kiralama 3 aylık faaliyet raporu!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek! 

QNB Finans Varlık Kiralama QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek...

Halk Varlık Kiralama 2019 faaliyet raporu ve finansal tablo!

Halk Varlık Kiralama 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, finansal tablo ve faaliyet raporunu yayınladı...

Nurol Varlık Kiralama 2019 finansal raporunu yayınladı!

Nurol Varlık Kiralama, finansal rapor, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı.

Varlık Finansal Kiralama'dan tahvil ihracı için yetki!

Varlık Finansal Kiralama, Genel Müdürlüğe 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için yetki verdi.

TF Varlık Kiralama 2019 faaliyet raporu ve finansal tablo!

TF Varlık Kiralama A.Ş. 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, finansal tablo ve faaliyet raporunu yayınladı...

TF Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi başvurusu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Halk Varlık Kiralama 125 milyonluk kira sertifikasının ödemesini yaptı!

Halk Varlık Kiralama tarafından 125 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları itfa ve getiri ödeme işlemi tamamlandı.

Katılım Varlık Kiralama 1,8 milyonluk kâr payı ödedi!

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 1.kupon dönemine ilişkin 1 milyon 827 bin 515,6-TL'lik kâr payı ödemesini yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 225 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 97 gün vadeli 225 milyon TL tutarındaki kira sertifikası sattı...

Varlık Finansal Kiralama tahvil yetkisi Haberi

Varlık Finansal Kiralama tahvil yetkisi

Varlık Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına yönelik genel müdürlüğe yetki verilmesi hakkına yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yayınladı.

Varlık Finansal Kiralama, 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için Genel Müdürlüğe yetki verdi.

Varlık Finansal Kiralama KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda Genel Müdürlüğe, 500.000.000- TL'sına kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için yetki...