30 / 04 / 2024

Vartaş 1 adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı

Vartaş 1 adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde birçok spekülasyonun olduğu ada olarak Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası süreç hızlandı.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 2444 ada 1 parselde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Vartaş 1 adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı Haberi

Vartaş 1 adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı

Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası sürec hızlanırken, gelinen son noktada imza atmış birçok vatandaşın büyük sevinç yaşamasına sebep oldu. Vartaş İnşaat'ın Türkiye'ye duyurduğu 1. ada da son proje tapusunun alınması sonrası, Ömer Faruk Barata soluğu İBB' de alarak ruhsat sürecinin bir an önce tamamlanması için gerekli girişimlerde bulundu. Bugün aldığımız son bilgi doğrultusunda Vartaş İnşaat'ın 1. adasının yeni proje tapusu sonrası oluşan net proje alanı ile ilgili aplikasyon krokisi ve Kadıköy Belediyesi tarafından verilen yeni kapı numarası belli oldu.


4. yılında Aplikasyon Krokisi ..!


Vartaş İnşaat, 1. Adası için aldığı proje tapusu sonrası aplikason yon krokisini de çıkartarak işlemleri hızlandırdı.

İşte Vartaş inşaat'ın son proje tapusu sonrası...