05 / 05 / 2024

Vartaş basın toplantıları

Vartaş basın toplantıları

VARTAŞ’ın devam eden projeleri ve yeni yatırımları hakkında bilgilerin de paylaşılacağı basın sohbet toplantısı 14 Ağustos 2014 perşembe günü Divan İstanbul Elmadağ'da saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankapark projesine ilişkin basın toplantısı için tarihi belirledi. Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta.

TURYAP basın toplantısı ertelendi!

TURYAP'ın 10 Ocak Salı sabahı (yarın) gerçekleştireceği basın toplantısı, hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Sur Yapı Koşuyolu basın toplantısı ertelendi!

30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 12.00’da Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim'de!

Mandarins Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi "The Mandarins Acıbadem" yenilikçi bir vizyonla hayata geçiriyor. The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nef'in yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 13 Ekim'de!

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Vartaş basın toplantıları Haberi

Vartaş basın toplantıları

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır gerçekleştirdiği başarılı projelerle, kamuoyunda haklı bir güven sağlayan, son olarak Türkiye’nin kentsel dönüşüm sürecinde sembol bölge Fikirtepe ve Yenisahra’da büyük projeler hayata geçirmeye hazırlanan VARTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata sizlerle sohbet toplantısında bir araya gelmeyi arzu ediyor. 

Türkiye’nin en hayati konularının başında gelen kentsel dönüşüm konusunda VARTAŞ’ın 3 yılda edindiği tecrübeler toplantının ana konularından biri olacak. Bu süreç içinde 12 bin hak sahibiyle tek tek görüşen, devletle ilişkileri yürüten Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata bu zorlu sürecin daha doğru ve daha hızlı ilerlemesi için önerilerini de toplantıda sunacak. 

Geçtiğimiz günlerde Businist Projesi için aldığı tapu ve kentsel dönüşümün simgesi haline gelmiş “yalnız ev”in sahibiyle gerçekleştirdiği anlaşma ile gündeme oturan VARTAŞ’ın devam eden projeleri ve...