05 / 05 / 2024

Vartaş etkinlikleri

Vartaş etkinlikleri

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan basın toplantısı Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Serkan Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Vartaş etkinlikleri Haberi

Vartaş etkinlikleri

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan ve sektör açısından bu çok önemli gelişmeye ilişkin detayların paylaşılacağı basın toplantısı 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 10:00'da  Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek. 


Tarih   : 30 Ocak 2014 / Cuma

Saat    : 10.00

Yer      : Sheraton İstanbul Maslak Hotel

Salon  : Galaxy...