04 / 05 / 2024

vartaş fikirtepe inatçısının evini ne zaman yıkacak

vartaş fikirtepe inatçısının evini ne zaman yıkacak

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında evini yıktırmayarak adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaaddin Demirel'in evi nihayet yıkılıyor. Alaaddin Demirel, Vartaş İnşaat'la aylar sonra geçtiğimiz hafta anlaşmıştı. Peki o ev ne zaman yıkılıyor? İşte tarihi...

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe'de 15 kat sınırı aşıldı, dönüşüm hızlandı!

Fikirtepe’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Kadıköy’e getirilen 15 kat sınırlamasına karşın bölgede 23-25 kat arasında izinler alındı. 25 adada 800 konutun yıkımı gerçekleşirken Örnektepe, Fındıklı ve Şerifali’de kiralar şimdiden yüzde 25 arttı.

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

Kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak!

Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü, İBB meclis kararı ile İstanbul Kadıköy’e getirilen binalara 15 kat sınırını değerlendirdi. Fikirtepe haricindeki tüm semtlerde geçerli olacak kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak.

vartaş fikirtepe inatçısının evini ne zaman yıkacak Haberi

vartaş fikirtepe inatçısının evini ne zaman yıkacak


Kentsel dönüşümde acele kamulaştırma yasası etkisini gösterdi. Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde evini yıktıracak o imzayı atmayarak ortaya çıkan fotoğraf karesiyle Türkiye'nin gündemine 'Fikirtepe inatçısı' olarak oturan Alaaddin Demirel'in evi bu hafta yıkılıyor.


Alaaddin Demirel gibi inatçıların inadı nasıl kırıldı?


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe muhtarları ve mahalle dernekleri ile 8 Ağustos 2014 Cuma günü yapılan toplantıda Müsteşar Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün kentsel dönüşümde çok kararlı olduklarını açıklaması, "2-3 aya kadar imzası yüzde 90'ı geçen adalara acele kamulaştırma tebligatlarını göndererek tüm adaların bir an evvel şantiye alanına dönüşeceğini" söylemesi kentsel dönüşümde sözleşme imzalamakta Alaaddin Demirel gibi inat eden Fikirtepeli hak sahiplerinin üzerinde etkili oldu.


Alaaddin Demirel, Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barata ile 5 Ağustos'ta el sıkıştı.



Alaaddin Demirel'in evi ne...