02 / 05 / 2024

vartaş fikirtepe ne durumda

vartaş fikirtepe ne durumda

Kentsel dönüşümde simge olan Fikirtepe'de bölgenin büyük ticari ve konut projelerini geliştiren Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, dönüşümde sürecin hızlandığını kaydetti.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitliğe başlıyoruz!

Kentsel Tasarım Semineri'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Fikirtepe kentsel dönüşümü ile ilgili "Şimdi bir sürü insan batmış, evinden ayrılmış ve dışarıda insanlar artık kira yardımı da alamamaya başlamışlar. Bakanlık olarak gittik şimdi müteahhitliğe başlıyoruz." dedi.

Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları!

Transform Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Peki Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları ne kadar?

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe ev fiyatları!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Transform Fikirtepe ev fiyatları ne kadar?

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

vartaş fikirtepe ne durumda Haberi

vartaş fikirtepe ne durumda

Barata, Fikirtepe'de 1.5 milyon metrekarelik alanın yeniden inşa edildiğini hatırlatarak, bir süre tıkanan süreçle tüm firmaların büyük bedeller ödediğini söyledi. Fikirtepe'de proje geliştiren müteahhitler olarak bir de platform kurduklarını anlatan Barata, şöyle devam etti: Kurumsal bakış açısı "Son dönemde başta devlet olmak üzere herkes elini taşın altına koymaya başladı ve süreç hızlandı. 


Tüm çevreler daha geniş bir perspektiften konuya yaklaşarak bu konuda bir büyük plan çerçevesinde hareket etmeli. Biz bölgede iş yapan müteahhitler olarak, kurduğumuz Fikirtepe Platformu'yla artık daha kurumsal bir bakış açısıyla hareket ediyoruz. Bölgenin çağdaş bir kente dönüşebilmesi ve bölgenin bütününün değerlenmesi noktasında platform olarak gerek ulusal, gerekse uluslararası düzeyde faaliyetlerimiz olacak. Yurtdışı fuarlara katılarak dünyada da Fikirtepe'yi tanıtmak ve bölgenin hakkettiği değeri kazanmasını amaçlıyoruz." Fikirtepe kentsel dönüşümünde...