19 / 05 / 2024

vartaş yenisahra iftar etkinliği

vartaş yenisahra iftar etkinliği

Kentsel dönüşümle ilgili projelerin sembolü haline gelen Fikirtepe ’ de gerçekleştirdiği çalışmalarla başarısını kanıtlayan VARTAŞ, çehresini değiştirmeye hazırlandığı Yenisahra’ da 1500 hak sahibine iftar verdi...

Yenisahra'daki Romanların imar sorunu çözülecek!

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Ataşehir Yenisahra'da gerçekleşecek kentsel dönüşümü değerlendirdi. Çulhalık, “Yenisahra kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge” dedi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği 11 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftar yemeği etkinliği düzenliyor. Geleneksel iftar yemeği 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Fatih'te gerçekleştirilecek.

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planları için toplantı yapıldı!

Ataşehir’de Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce askıya çıkarılmasının ardından, mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile bir araya geldi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planı askıda!

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin önemli sorunlarından biri olan 1/5000'lık imar planı askıya çıktı. Naim Yağcı, " İmar planların Yenisahra ve Barbaros mahalle sakinlerimize ve tüm Ataşehir'e hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros 1/5000'lik imar planı kabul edildi!

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında hazırlanarak İBB Meclisi’nde onaylanıp askıya çıkan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planına, mahalle sakinleri ile Ataşehir Belediyesi’nin itirazları değerlendirildi.

Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde birçok spekülasyonun olduğu ada olarak Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası süreç hızlandı.

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

Fikirtepe Vartaş adasında, resen tevhide Mahkemeden durdurma!

Vartaş İnşaat'ın daha önce aracılar vasıtasıyla teklif sunduğu ve vatandaşın kabul etmesine rağmen, imza almaktan imtina ederek vatandaşın tapulu mülkünün bakanlık maheretiyle resen tevhit edilip projeye başlamayı tercih etmesi şimdilik mahkemeye takıldı,

vartaş yenisahra iftar etkinliği Haberi

vartaş yenisahra iftar etkinliği

Kentsel dönüşümle ilgili projelerin sembolü haline gelen Fikirtepe’de gerçekleştirdiği çalışmalarla başarısını kanıtlayan VARTAŞ, çehresini değiştirmeye hazırlandığı Yenisahra’da 1500 hak sahibine iftar verdi. 250 metrelik sofrada hak sahipleriyle birlikte iftarını açan VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, “Yenisahra bizimle Güzelsahra olarak anılmaya başlayacak” dedi. 


Kentsel dönüşümde sembol bölge olan İstanbul Fikirtepe’de 2011 yılından bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla herkesin takdirini kazanan VARTAŞ, en yeni projesini gerçekleştireceği Yenisahra’da hak sahipleriyle buluştu. VARTAŞ 1500 hak sahibine Yenisahra’da projenin yapılacağı alanda iftar verdi. 


250 metre sofra, 50 garson 10 aşçı 

Büyük organizasyonun hazırlıkları günler önceden başladı. Hak sahiplerinin evlerine davetiyeler bırakıldı. Uzunluğu 250 metreyi bulan 1500 kişilik iftar sofrası, projenin yapılacağı bölge olan Barbaros Caddesi’ne kuruldu. Cadde sabah 10.00’dan itibaren trafiğe kapatıldı. 10 aşçı ve 50...