27 / 04 / 2024

Park Residences Cadde’de iftar buluşması yapıldı!

Park Residences Cadde’de iftar buluşması yapıldı!

Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 



Bağdat Caddesi’nin emlak piyasası ve gayrimenkul sektörünün değerlendirildiği iftar yemeğine 175 gayrimenkul danışmanı katıldı.

İstanbul Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları, Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.  Bir araya gelen emlak ofisi yetkilileri gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.
 
Park Residences Cadde’de kullanışlı ve geniş metrekareye sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse gibi farklı büyüklükte daire tipleri bulunuyor. Projede  1+1’ler 102 metrekare ve 117 metrekare, en büyük daireler ise 350 metrekare büyüklüğe sahip olan 4+1’lerden meydana geliyor. 

Sosyal donatılarıyla da öne çıkan Park Residences Cadde’de yoga stüdyosu, aletli pilates alanı,  fitness salonu, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, 
şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, spa, sauna, hamam, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, toplantı odaları ve bir yürüyüş parkuru yer alıyor. 
 


Geri Dön