06 / 05 / 2024

Varyant Plus basın toplantısı

Varyant Plus basın toplantısı

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta!

Şubat ayında temeli atılan Strada projesinin ilk etabı hızla yükselmeye devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta yapılacak. 

Strada Plus basın lansmanı 4 Aralık'ta!

Akzirve Gayrimenkul Strada projesinin 1.etabının gidişatının ve projenin 2.etabı olan Strada Plus’ın konuşulacağı basın toplantısını için tarih belirlendi.

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Serenity Plus’ta ön talep toplanıyor!

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Serenity Plus Basın Ekspres görselleri!

Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde, Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor.Projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. İşte Serenity Plus Basın Ekspres görselleri...

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Basın Ekspres projesi ay sonunda satışta!

Bakırcı Yapı Basın Ekspres projesi Serenity Plus için inşaat çalışmalarına başladı. Satış ofisi açılan Serenity Plus projesinde satışlar bu ay sonunda başlayacak...

Caddepark Erenköy basın toplantısı 19 Haziran'da!

1987 yılından beri Anadolu Yakası'nın A Plus butik projelerine imzasını atan Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'nde prestij katacak Caddepark Erenköy projesini hayata geçiriyor. Caddepark Erenköy basın toplantısı 19 Haziran'da...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Varyant Plus basın toplantısı Haberi

Varyant Plus basın toplantısı

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor. Mevcut proje, hedef ve yatırım planlarının anlatılacağı basın gezisi 3-4 Ekim tarihlerinde İzmir’de...