27 / 04 / 2024

varyant tower kampanyaları

varyant tower kampanyaları

Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

Varyant Tower Bornova'da 299 bin TL'ye!

Varyant Tower Bornova projesinde fiyat listesi 299 bin TL'den başlıyor. Proje Adnan Menderes Havaalanına 20 dakika mesafede konumlandırılıyor..

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Kumko Yapı'dan yüzde 5 peşinat kampanyası!

Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Kumko Yapı Varyant Tower fiyat!

Kumko Yapı Varyant Tower projesinde daireler 2017 yılı sonunda teslim ediliyor. Varyant Tower projesinde 166 konut yer alıyor...

Varyant Tower İzmir ev fiyatları!

Varyant Tower İzmir ev fiyatları 268 bin TL'den başlayarak değişiyor. Varyant Tower İzmir projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

Bornova Varyant Tower fiyat!

Bornova Varyant Tower projesinde teslimler Aralık 2017 tarihinde yapılıyor. Varyant Tower projesinde peşin alımlara yüzde 4 indirim uygulanıyor...

Varyant Tower ön satışta! 268 bin TL'ye!

Bornova Yeşilova'da yükselen Varyant Tower'da fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

Metrowin Tower’da teslimlere 6 ay kaldı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı & Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Pendik’te yükselen Metrowin Tower projesinde sona yaklaşıldı. 6 ay sonra teslim edilecek proje için satışlar fırsat, kampanyalar ile devam ediyor...

çukurova Tower 4 ay sonra vitrine çıkacak!

Kartal'da Adanuspark adlı konut projesini inşa eden çukurova Gayrimenkul, 4 ay sonra 37 katlı çukurova Tower projesini satışa çıkaracak. Son Grup iştiraki olan şirket, 191 konuttan oluşan Adanuspark'taki daireler ise Haziran 2011'de teslim edecek

varyant tower kampanyaları Haberi

varyant tower kampanyaları


İnşaat sektöründe 42 yıllık deneyime sahip İzmirli Kumko Yapı, zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları arayanlar için projeler geliştirmeye devam ediyor. Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.


İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın tecrübesiyle İzmir’i yaşamak isteyenler için zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları sunan Kumko Yapı, konut sahibi olmayı kolaylaştıracak 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasını başlattı. 'Varyant Karşıyaka' projesini hayata geçiren 'Kumko Yapı', yeni projeleri 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' ile İzmirliler'i zamanın bir adım önüne taşımayı hedefliyor. 

Doğayla dost, sürdürülebilir projeler üreten Kumko Yapı, başlatmış olduğu kampanyasıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren...